Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, igaz az, hogyha sírtok egy lány után/ miatt, akkor mást lányt nem fogtok úgy szeretni, mint azt a bizonyos lányt?
Akkor nézzetek szappanoperákat ott állandóan bőg mindenki....
NA OTT NEM SZÉGYEN HA 1 SRÁC SÍR...
9#
Vigasztaltál , csakhogy én vagyok a lány a kérdező :), és ő hagyott el a fiú. És azért kérdeztem, mert ő sírt miattam/ értem, és megjegyzem attól még férfi marad egy férfi ha sír!! Sőt... csak akkor azt nem értem hogy minek, ha ilyen könnyen tudott szakítani velem? Krokodil könnyek nem kellenek!
16#
Igen, megvannak még az érzéseim iránta...
Miért?
Én azt hiszem látni szeretném,( bár hogy őszinte legyek nemtom mit csinálnék vele..vagy a nyakába ugranék, vagy jól agyon ütném...bár amennyire most haragszom rá inkább az utóbbi lenne...és csak aztán ugranék a nyakába.) csak az a baj hogy ez nem ilyen egyszerű..mert:
1- nem egy városban lakunk, jó pár km van köztünk..
2- ő látni sem akar....mert ha így volna itt lenne, keresne, velem lenne, de egyik sincs...én hiába mennék le hozzá ha nem fogadna. Meg aztán én már kerestem elégszer, talán még hülyét is csináltam magamból...és nem akarok senki előtt megalázkodni többet!! Rá kellet jönnöm, hogy aki nem keres, annak k*rvára nem hiányzom... És nekem nem szöveg kell hogy neki se könnyű, hanem tettek..lehet csak én gondolkodom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!