Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még jövője a kapcsolatunknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még jövője a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés
2006 nyarán összejöttem egy fiúval, minden rendben volt szilveszterig. Szilveszterkor az egyik haverjához mentünk ahol csak fiúk voltak rajtam kívül, kicsit többet ittam a kelleténél és rámásztam az egyik fiúra (nem volt szex). A csókot még aznap este hazafelé elmeséltem a barátomnak és így megbocsájtotta. Nem sokkal ezek után felvettem azt a másik fiút msn-re, pár hónap múlva írtam is neki csak úgy. 2007 nyarán éjjel- nappal vele msneztem , nagyon jókat lehetett vele beszélgetni, de nekem ő nem volt több, mint egy barát. Nyáron rendeztem vele titkos talikat, mert a barátom nem engedte volna meg különben. A talikon beszélgetésen kívül soha semmi más nem történt. Írogattuk egymásnak msn-en, hogy „szeretlek”, de ezeket én tiszta baráti alapon gondoltam. Szeptemberbe kiderült, hogy terhes vagyok, én megszerettem volna tartani, de a barátom nem (ő akkor 21 éves volt én 16). Voltak a baba miatt nagyon nagy vitáink. Mivel ő nem akarta a végén abortusz lett belőle, ezért haragudtam/haragszom rá. Januárba szakított velem a barátom (1,5 év után) a másik fiú miatt. A másik fiú már nagyon beleélte magát, hogy köztünk több is lehet, ezért összejöttem vele sajnálatból, ez a kapcsolat tartott 2hónapig+1hónap nem hivatalos járás. Ebben a 2 hónapban csókon kívül szinte semmi nem történt, egyszerűen még a szexet sem akartam vele (nem szerettem). A volt barátomnak elkezdtem kiírogatni msn-en személyes üzeneteket, hogy mi volt vele jó meg ilyeneket (csak úgy jött), ő is bele ment a játékba és írta este, hogy beszélnünk kell élőben. Megvárt KRESZ oktatás után és megkérdezte miért voltak a kiírások meg ilyeneket és volt csók és elmondta, hogyan tudja elképzelni a folytatást. A csókot elmondtam a másik fiúnak (másik fiú a 2 hónapos kapcsolat), ezért történt a szakítás. A másik fiú végig sejtette, hogy nem vagyok belé szerelmes. Mindig kérdezgette, hogy nem-e a régit szeretem. Ma megint eljött KRESZ oktatás után a régi pasim és közölte nem lehet köztünk semmi. Próbáltam megszeretni a másik fiút, de egyszerűen nem ment, még mindig a régit szeretem és tudom, hogy ez így is fog maradni. Mindkét fiú 22 éves most, én 17.
2008. jún. 13. 22:40
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
100%

hát..az kicsit furcsa nekem akkor is, hogy te most azt hiszed hogy tévedhetsz ekkorát, csinálhatsz valakiből ekkora hülyét (hogy összejössz mással rögtön utána..sőőt..), és elvárod hogyha kidobod az újat, a régin mintha semmi se történt volna visszamegy hozzád..A FELNŐTT kapcsolatok sajna nem így működnek. Ezek az esetek arra jók, hogy tanulj belőle. Olyan vagy mint egy zavarodott gyerek, aki nem tud választani a régi macija és az új barbija között. Aztán úgy dönt az új barbival mennyire jó játszani..a macit félreteszi, kidobódik..És mikor ráébred hogy háát..ez a barbi nem is olyan jó, a maci sokkal jobb volt..már késő. Az új macival már más játszik, aki talán nem teszin majd félre egy újonnan jött jövevény miatt. Ebből te tanultál - legközelebb becsülöd amid van. Sajnos ennek úgy látom már tényleg vége. Az esetből úg tűnik a régi fiú gondolkodása felnőttesebb, meg korra is az ugye. Ha tini fiúcska lenne, akkor talán esélyes lenne hogy ilyenekkel visszakapd, de ha ő érett, felnőtt ,bizalmas kapcsolatra vágyik, nem fog visszamenni hozzád.

Tudom nehéz ezt olvasni, elfogadni, de ne legyél már ennyire naiv, és felelőtlen. Vállald azt ami történt. És viseld felnőttesen az eseményeket. Hogy ennek a kapcsolatnak vééééégeee.

A baba dologhoz meg hozzátéve, nekem is fontos egy gyerek. És hidd el, ha akarom megtartani, meg is tartom! tökmindegy hogy ki más mit mond..-de mivel megtörtént az abortusz, azt hiszem a te kezed is benne volt, nem hiszem hogy a dokin tuszkolt fel az ágyra.. Nem kell csakis a másikat hibáztatni!! Ez egy férfinak is nehéz..nem csak a nőnek. és nem csak te vagy az áldozat.

2008. jún. 14. 20:02
 22/27 A kérdező kommentje:
Hidd el nem akartam a kórházba kikötni és mindent megtettem ellene, de még ez is kevés volt. Nem kell kiosztanod, ha nem tünt volna fel 16 éves vagyok, szóval csak úgy nem tarthatok meg egy babát. Itt másnak is akarnia kellett volna. Ennyi.
2008. jún. 14. 20:11
 23/27 anonim válasza:
100%

igen igen,...16év..

DEEEE, a szabályok szerint, ha már kitérsz erre, nem a barát, vagyis a teherbeejtő engedélye kell, hanem a szülőé.

2008. jún. 14. 20:19
 24/27 A kérdező kommentje:
Anyukám megengedte volna tartani, ha a pasi is akarta volna. Mivel nem akarta így lett az ami. Ennyi
2008. jún. 14. 20:29
 25/27 anonim válasza:
100%

tehát a pasi nem akarta, így anyud se..anyud döntött-nem akarta, nem?

Ne csak a másikra háríts.fogadd el,te is hibáztál!

2008. jún. 14. 20:42
 26/27 A kérdező kommentje:
Komolyan soha nem csaltam meg még senkit és nem is akartam, de már voltak dolgok ami már kicsit sok volt. Egy pasi komolyabban elkezdett piszkálni még jóval szilveszter előtt és már kicsit sok volt nekem. Hívogatott vezetékes telefonon és szerelmes számokat rakott be vagy elkezdett fenyegetőzni, ha nem leszek vele megkéseli az akkori barátomat (buszon is sokan szoktak piszkálni, de az már egy idő után nem érdekelt), szóval szilveszterkor nem is bántam, hogy kicsit kikapcsoltam. A másik fiút azért vettem fel msnre, hogy megtudjam vele beszélni, hogy részemről nem jelentett a csók semmit. Későbbi msn beszélgetések részemről barátiak volt. A talikat sem nevezném kavarásnak, mert beszélgetés nem hiszem, hogy baj lenne. Az első tali alkalmával azt mondta el nekem, amin szerinte változtatnom kellene, hogy az akkori kapcsolatom jobb legyen. Soha eszembe sem jutott, hogy bármi más legyen azokon a talikon. Szerintetek puszta beszélgetés egy fiúval kettesben kavarásnak számít? A taliknak a csókhoz semmi köze nem volt, ez egyszerű csóktól független barátkozás volt. A 1,5 éves kapcsolatom után sem akartam vele összejönni. Szakítás után próbáltam megbeszélni az újrakezdést a régivel és tényleg betartottam, amit kért és nem taliztam, akkor a másik fiúval. Amikor rájöttem, hogy úgysem hiszi el, hogy betudom tartani, akkor már annyira mindegy alapon belementem a talikba aztán idővel bele lettem "kényszerítve" egy kapcsolatba. Neki nem tetszett, hogy én nem akarom vele hivatalosítani a kapcsolatot, annyira akarta, hogy végre kimondjam egy pár vagyunk, hogy végül megtettem. Vártam azt a percet, hogy vége legyen és eltűnjön az egyetlen „akadály” , hogy minden a régi legyen, azzal akit szeretek!
2008. jún. 15. 23:02
 27/27 anonim válasza:
100%
Szeretném a kérdezőnek elmesélni az én történetemet. 23éves fiú vagyok és volt egy 5 évvel fiatalabb barátnőm, aki ugyanezt csinálta velem, mint te a barátoddal. Szakítottak a pasival és jött hozzám, hogy kezdjük újra meg írt e-mailt. Elhajtottam azzal az indokkal, hogy többet nem tudok benne megbízni. Pár nap múlva kaptam a hírt, hogy a lány rákos, igazából ekkor jöttem rá, hogy még mindig szeretem. Elmentem meglátogatni és kértem ne haragudjon rám, hogy olyan csúnyán elhajtottam és nem tudtam benne újra megbízni. Rájöttem arra is, hogy nem hagyhatom, hogy ebben a dologban a családom befolyásoljon, nem a családomnak kell szeretni, hanem nekem. Hülye voltam és erre így kellett rájönnöm. Szeretem és mindig szeretni fogom. Lehet, hogy nem fog meggyógyulni és soha nem tudok vele újra együtt lenni. Most, hogy beszéltem vele a kórházban, rájöttem tényleg komolyan gondolta, hogy csak velem akar lenni. Bárcsak adtam volna neki rögtön egy esélyt. Ezt leírtam neked, hogy ti ne legyetek ilyen hülyék és legyetek újra együtt. Mi is 1,5 évet voltunk együtt és ha meggyógyul soha többet nem leszünk külön. Köszönöm, hogy ezt leírhattam neked! Minden jót!
2008. jún. 17. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!