Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még jövője a kapcsolatunknak?
hát..az kicsit furcsa nekem akkor is, hogy te most azt hiszed hogy tévedhetsz ekkorát, csinálhatsz valakiből ekkora hülyét (hogy összejössz mással rögtön utána..sőőt..), és elvárod hogyha kidobod az újat, a régin mintha semmi se történt volna visszamegy hozzád..A FELNŐTT kapcsolatok sajna nem így működnek. Ezek az esetek arra jók, hogy tanulj belőle. Olyan vagy mint egy zavarodott gyerek, aki nem tud választani a régi macija és az új barbija között. Aztán úgy dönt az új barbival mennyire jó játszani..a macit félreteszi, kidobódik..És mikor ráébred hogy háát..ez a barbi nem is olyan jó, a maci sokkal jobb volt..már késő. Az új macival már más játszik, aki talán nem teszin majd félre egy újonnan jött jövevény miatt. Ebből te tanultál - legközelebb becsülöd amid van. Sajnos ennek úgy látom már tényleg vége. Az esetből úg tűnik a régi fiú gondolkodása felnőttesebb, meg korra is az ugye. Ha tini fiúcska lenne, akkor talán esélyes lenne hogy ilyenekkel visszakapd, de ha ő érett, felnőtt ,bizalmas kapcsolatra vágyik, nem fog visszamenni hozzád.
Tudom nehéz ezt olvasni, elfogadni, de ne legyél már ennyire naiv, és felelőtlen. Vállald azt ami történt. És viseld felnőttesen az eseményeket. Hogy ennek a kapcsolatnak vééééégeee.
A baba dologhoz meg hozzátéve, nekem is fontos egy gyerek. És hidd el, ha akarom megtartani, meg is tartom! tökmindegy hogy ki más mit mond..-de mivel megtörtént az abortusz, azt hiszem a te kezed is benne volt, nem hiszem hogy a dokin tuszkolt fel az ágyra.. Nem kell csakis a másikat hibáztatni!! Ez egy férfinak is nehéz..nem csak a nőnek. és nem csak te vagy az áldozat.
igen igen,...16év..
DEEEE, a szabályok szerint, ha már kitérsz erre, nem a barát, vagyis a teherbeejtő engedélye kell, hanem a szülőé.
tehát a pasi nem akarta, így anyud se..anyud döntött-nem akarta, nem?
Ne csak a másikra háríts.fogadd el,te is hibáztál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!