Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lehet így jövője a kapcsolatunknak?
Én teljesen ugyanilyen helyzetben vagyok, kb 1 éve. Mi 3 éve vagyunk együtt, 20 éves vagyok ő pedig 24. Igaz, hogy nem kívánom már vele a szexet és elég ritkán csináljuk (az utóbbi pár hétben már javult a helyzet), de attól még nagyon szeretem, ragaszkodok hozzá és nekem ő az igazi. Tehát igen, a mi kapcsolatunknak van jövője, mert ezt leszámítva tökéletes. Azt pedig neked kell tudnod, hogy veletek mi a helyzet. Itt a tavasz, menjetek el kettesben sétálni, kirándulni, csináljatok kettesben olyan programokat, amik közelebb hoznak titeket egymáshoz, nekünk ez segít. Csináljatok pl. olyat, hogy egész nap emberek között vagytok (mozi, vásárlás, városnézés stb) ahol a többi ember miatt csak max. csók történhet, esetleg simogatás. Estére talán kívánni fogod, éppen azért, mert napközben semmi nem lehetett.
És gondolj csak bele: talán találnál valakit, akivel a testi vágy hosszú évek után is megmaradna, de mivel senki sem tökéletes, vele más dolgok mennének rosszul. És az sokkal fontosabb, hogy egy imádnivaló és megbízható társad legyen akire mindig számíthatsz és a legjobbat hozza ki belőled, mint hogy legyen valaki akivel jókat szexelsz de nem jöttök ki olyan jól esetleg nem értitek meg egymást és sokat vitakoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!