Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez komolyan ilyen nagy problémát jelent a párkeresésben?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, nem vagyok egy cicababa típus, egyetemre járok, és elég határozott ember vagyok, saját véleménnyel. (azt, hogy rockernek szoktak bélyegezni, meg se említeném.)2013. ápr. 16. 22:55
51/59 A kérdező kommentje:
168 centi, 70 kiló, kb. :)
Igyekszem változtatni azon, ami nem tetszik. :) De voltam én 50 kiló is, akkor se számítottam csutkának, viszont nem állt jól az se. Alapból elég erős testfelépítésű, izmos alkat vagyok, genetika.
2013. ápr. 17. 02:15
52/59 A kérdező kommentje:
hopp, hát ezt bizony hülyén küldte el. :D
2013. ápr. 17. 02:15
53/59 Yorxun Yorxun válasza:
Edzz rendszeresen és egyél kevesebb szénhidrátot. Egy kis türelem kell még hozzá ezen kívül :)
54/59 A kérdező kommentje:
Ezek megvannak. :) de inkább az kéne, hogy elfogadjam magam. :)
2013. ápr. 17. 02:17
55/59 Yorxun Yorxun válasza:
Az is fontos dolog! Csak arra akartam rávilágítani, hogy a külsôn könnyebb változtatni, mint a jellemeden :)
56/59 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk így van. De azt is észrevettem azért, hogy akik pl ilyen nagy fogyáson mentek keresztül, sok esetben egyáltalán nem lettek tőle hosszabb távon jobban lelkileg.
2013. ápr. 17. 02:22
57/59 Yorxun Yorxun válasza:
Igen, mert általában a dolgok mélyén valamilyen lelki probléma van, amit pedig nem oldottak meg.
58/59 A kérdező kommentje:
Hát igen.
Csak kérdés, hogy egyáltalán van-e olyan ember, aki száz százalékig elégedett magával manapság :) sok mindentől függ ez, kezdve a kora gyermekkori szülő-gyermek interakcióktól a kötődésen át a kortárskapcsolatokig.
2013. ápr. 17. 02:30
59/59 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha egy nő cicababa típus. Én nem akarok az apja lenni, se a lelkitársa, se a támasza. Szóval legyen önálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!