Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt van hogy szerintem milyen magasnak kell lennie egy fiúnak hogy az ne jelentsen problémát a kapcsolatkeresésben. Vélemény?
170cm alatt: szerintem ez a tényleg para kategória... aki ez alatt van az a lányok legnagyobb részénél tényleg esélytelen
170-180cm: tarthatják még túl alacsonynak de az esetek többségében nem jelent problémát
180-190cm: a "tökéletes magasság"
190 felett: túl nagy
(már előre várom az olyan kommenteket hogy "210 vagyok mégis bejövök minden csajnál szóval hülyeség" de azért érdekel hogy ti mit gondoltok a erről a magasság témáról)
úgy ahogy van hülyeség :D
170 cm alatt: 169 és 170 cmet h különbözteted meg ?:
170-180 cm: ja mert a 170 és a 179 pl 1 kategória :D azért 1 160 centis kis csaj ne tartson már alacsonynak vkit aki 1 fejjel magasabb nála.
180-190: a 190 hol tökéletes? persze ha a csaj is 180 közelébe van akkor tökéletes.
190 felett: ha a csaj is magas akkor miért probléma?
Nettó hülyeség az egész, úgy ahogy van. Felesleges ilyen elméleteket gyártani.
L
"169 és 170 cmet h különbözteted meg ?"
Nem tudtad, hogy a csajok centivel szaladgálnak? Ha leszólítod őket, előbb lemérnek és csak utána válaszolnak (az elvetemültebbje rögtön farok méretet is vesz!).
Csak egyet nem tudok! Vastag talpú bakancsom van, amiben 2,5 centivel magasabb vagyok ... azt vajon beleszámolják? Mert ha nem és mondjuk lakásra megyünk, leveszem a lábbelit, akkor derül ki a turpisság ..., akkor kidobnak vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!