Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez komolyan ilyen nagy problémát jelent a párkeresésben?
Számomra inkább elônyösek lennének a felsorolt tulajdonságok. :)
Budapesten pedig eddig elég kevés ilyennel találkoztam.
Ezt köszönöm.
Nem is vagyunk túl sokan, bár szerintem vidéken se. :)
Igyekszik az ember. :D Köszönöm!
Hát, ha belenézek a tükörbe, annyira nem ijedek meg (oké, másnaposan még talán :D ), még olyan is van, ami tetszik magamon, dehát na :D
Mert manapság a bejövősök a magas, vékony lánykák. Pici is vagyok, telt is.
Meg oké, a keményebb, határozottabb nőket a férfiak általában azonnal dominának bélyegzik. És ez nagyon-nagyon szomorú. Erről mondjuk jórészt a nők tehetnek, ugyanis nagyon tehetségesen leszoktattuk a férfiakat arról, hogy nézzék a belsőt is, viszont még tehetségesen áttettük a figyelmüket a külsőre.
Még azt a típusú pasit is meg tudom érteni, aki a nőkben csak szexpartnert lát, ugyanis a nők 99%-a nem is tud mással szolgálni.
Így van. Egyébként ha a testalkatoddal nem vagy elégedett, azon bármikor változtathatsz.
Mit értesz egyébként az alatt, hogy telt?
165/70 :)
De amúgy nem hiszem ,hogy nagoyn változtathatnék, voltam én 50 kiló is, akkor se számítottam csutkának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!