Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez komolyan ilyen nagy problém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez komolyan ilyen nagy problémát jelent a párkeresésben?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, nem vagyok egy cicababa típus, egyetemre járok, és elég határozott ember vagyok, saját véleménnyel. (azt, hogy rockernek szoktak bélyegezni, meg se említeném.)

2013. ápr. 16. 22:55
1 2 3 4 5 6
 41/59 Yorxun Yorxun ***** válasza:

Számomra inkább elônyösek lennének a felsorolt tulajdonságok. :)

Budapesten pedig eddig elég kevés ilyennel találkoztam.

2013. ápr. 17. 01:42
 42/59 A kérdező kommentje:

Ezt köszönöm.

Nem is vagyunk túl sokan, bár szerintem vidéken se. :)

2013. ápr. 17. 01:48
 43/59 Yorxun Yorxun ***** válasza:
Jellemen kívül sajnos egyébként sokan a külsôre mennek csak. Mivel nem láttalak, nem tudlak megítélni, de szerintem ne keseredj el, egyszer csak biztosan szerencséd lesz! :)
2013. ápr. 17. 01:54
 44/59 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a külsőn kívül bármi is számítana nekik. :D
2013. ápr. 17. 01:54
 45/59 Yorxun Yorxun ***** válasza:
Pedig nemcsak a külsônek kellene számítania. A jellemed pedig szimpatikus :)
2013. ápr. 17. 02:02
 46/59 A kérdező kommentje:

Igyekszik az ember. :D Köszönöm!

Hát, ha belenézek a tükörbe, annyira nem ijedek meg (oké, másnaposan még talán :D ), még olyan is van, ami tetszik magamon, dehát na :D

2013. ápr. 17. 02:05
 47/59 Yorxun Yorxun ***** válasza:
És miért érzed, hogy ez a probléma a párkeresésben?
2013. ápr. 17. 02:07
 48/59 A kérdező kommentje:

Mert manapság a bejövősök a magas, vékony lánykák. Pici is vagyok, telt is.

Meg oké, a keményebb, határozottabb nőket a férfiak általában azonnal dominának bélyegzik. És ez nagyon-nagyon szomorú. Erről mondjuk jórészt a nők tehetnek, ugyanis nagyon tehetségesen leszoktattuk a férfiakat arról, hogy nézzék a belsőt is, viszont még tehetségesen áttettük a figyelmüket a külsőre.

Még azt a típusú pasit is meg tudom érteni, aki a nőkben csak szexpartnert lát, ugyanis a nők 99%-a nem is tud mással szolgálni.

2013. ápr. 17. 02:09
 49/59 Yorxun Yorxun ***** válasza:

Így van. Egyébként ha a testalkatoddal nem vagy elégedett, azon bármikor változtathatsz.

Mit értesz egyébként az alatt, hogy telt?

2013. ápr. 17. 02:11
 50/59 A kérdező kommentje:

165/70 :)

De amúgy nem hiszem ,hogy nagoyn változtathatnék, voltam én 50 kiló is, akkor se számítottam csutkának.

2013. ápr. 17. 02:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!