Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez komolyan ilyen nagy problémát jelent a párkeresésben?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, nem vagyok egy cicababa típus, egyetemre járok, és elég határozott ember vagyok, saját véleménnyel. (azt, hogy rockernek szoktak bélyegezni, meg se említeném.)2013. ápr. 16. 22:55
21/59 A kérdező kommentje:
ez baj?:D
2013. ápr. 16. 23:37
22/59 anonim válasza:
Ja, mindkettőknek baj, mert távol vagyunk egymástól :D
23/59 anonim válasza:
Gondolom a 18-as nem pesti, az a baja.
24/59 A kérdező kommentje:
na igen. :)
2013. ápr. 16. 23:39
25/59 anonim válasza:
Most akkor önbizalomhiányos vagy és törékeny, vagy határozott? :) Azért a kettő az esetek 90%-ában üti egymást, avagy lerí róla, hogy valamilyen komplexusát éli ki az illető a stílusával. Azért nem mindegy. Ha csak az "álarc" ilyen, attól még nagyon is lehetsz valakinek megfelelő társa.
Egyébként nálunk én sokkal határozottabb és céltudatosabb vagyok, mint a párom, még sem én hordom a gatyát. Javarészt ő is ilyen. Ha valami nem tetszik, annak viszont adok hangot, vagy ha ő nem tud dönteni, akkor asztalra tudok csapni, nincs ezzel gond. :) Pont ezzel egészítjük ki egymást. Nem tudnám elviselni, ha nekem kéne irányítanom mindig mindenben egy párkapcsolatban.
26/59 A kérdező kommentje:
Mindkettő egyszerre, elég ellentétes egyéniség vagyok. :)Helyzetfüggő, mikor melyik részem kerül előtérbe. :)
2013. ápr. 16. 23:42
28/59 A kérdező kommentje:
Őket pont nem szeretem. :P De azért ték mí dán tó dő perödájz sziti :D
2013. ápr. 16. 23:51
29/59 anonim válasza:
Vááá egy rocker hogy nem szereti őket? :) Axl és Slash voltak a legnagyobb királyok.
30/59 anonim válasza:
Ezek szerint problémát jelenthet. Férfiként én is így látom, "egyetemre járok, és elég határozott ember vagyok, saját véleménnyel", ja és rocker (bár nem szeretem ezt a szót). Eljárok koncertekre, ismerkedem lányokkal, ha úgy adódik, de valamiért mégse jön össze senkivel már hosszú ideje. Valószínűleg nem jó a kisugárzásom, vagy szimplán nem tartozok a vonzóbb rocker srácok közé. Szóval majd idővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!