Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez komolyan ilyen nagy problémát jelent a párkeresésben?
Ugyanilyen vagyok és ugyan a rockosabb zenéket kedvelem, ez a külsőmön abszolút nem tükröződik vissza. Határozott vagyok, tudom mit akarok és kiállok magamért, ellenben a lányokkal javarészt nem jövök ki pont azért, mert baromira nem találunk közös témát. Nem tudok a divatról, aktuális sztár pletykákról és egyéb életbevágóan fontos dolgokról beszélgetni, viszont azt azt hiszem kijelenthetem, hogy a párkereséssel sosem volt problémám.
Nem tartom magamat valami nagyra, de elégedett vagyok a külsőmmel, belső értékeimmel is tisztában vagyok (a hibákkal nagyrészével együtt). Ez egy fontos mozzanat szerintem.
Sosem volt problémám azzal, hogy találjak valakit, bár az is hozzátartozik, hogy ebben a témában is elég erős egyéniség vagyok, ha nekem kell valaki, aki ezt nagyon nem akarja észrevenni, akkor képtelen vagyok büszkeségből tovább állni, addig megyek, amíg meg nem szerzem. :) 22/L
Domináns pasit akarsz vagy olyant akit irányíthatsz?
Ha nincs nőies kisugárzásod, akkor a fiúk nem fognak veled foglalkozni.
Vagy kiválasztod azt, aki neked tetszik, és ha a környezetében vagy behúzod a tüskéidet, vagy globálisan visszaveszel, és várod, hogy majd valaki bepróbálkozik nálad.
"Vagy ha mégis, tuti nem mernek odamenni, mert kb annyi önbizalmuk lehet, mint nekem. :D"
Na hogy is van a helyzet? Még sincs elég önbizalmad :)?
Én domináns vagyok, nem tudnék hosszabb kapcsolatt úgy elképzelni, ha a lány egy szinten akar velem lenni. Rockerségeddel nem lenne bajom, én is most a szombati Tcs koncert miatt sántítok, szóval kitartás!
Önbizalmam nincs sok, ez tény és való. :) Soha nem is állítottam, hogy önbizalommogul lennék. Ó, de mennyire nem... :D
Igazából azt hiszem, (sőt tuti), hogy a nagy számmal a töréknységemet próbálom valahogy kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!