Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagáltam?
Nemrég történt az eset.
Vőlegényem egyik este hétvégén leugrott férfi ismerőséhez, mondtam neki hogy másnap menjen már, késő este volt már. De ő azt mondta, hogy ez most fontos, és csak 5 perc. Telefont sem vitt magával. De mikor már 1 óra is eltelt,és párom még mindig nem volt sehol, felhívtam az ismerősét, és a férfi ismerőse felesége vette fel a telefont, közölte hogy igen még párom ott van, ott ül, és elég gúnyosan, picit nevetve mondta. Kicsit felidegesített a válasza, páromnak átadta a telefont aki mondta hogy jön nemsokára, jött is kb 10 perc múlva. Hazaért és megkérdeztem hogy ez most mi volt, 5 percből miért lett több mint 1 óra, amikor azt beszéltük hogy majd filmezünk. Azt mondta, hogy összefutott még ott egy ismerősével, és beszélgettek. Mondta hogy tök gáz volt hogy felhívtam őket, a nő ott kérdezgette tőle, hogy csak nem féltékeny vagyok rá hogy hívtam? Talán még a fiatal lányára is féltékeny vagyok? Aki talán 16 éves. Mit gondol az a nő rólam? Hogy rá lennék féltékeny?? Egy 45 éves asszonyra?? De párom viselkedését sem értem, hogy miért mondja hogy 5 perc ha aztán meg több mint 1 óra késő este. Mérges lett hogy hívtam itthon meg számon kértem. De szerintem őt is idegesítené, ha én (25) átmennék este egy kb 35 éves férfihoz (akinek a feleségét keresném) közben meg ott ragadok nála....
Azért én is aggódtam volna, hogy merre van, de nem hívtam volna fel a barátját, hanem ha 2-3-4 óra eltelik akkor. Azért 1 óra nem olyan sok, főleg ha vendégségben van valaki, akkor marasztalják.
Engem az zavart volna, hogy:
1: nem vitt telefont (ha vitt volna te se aggódtál volna, hiszen így őt hívhattad volna, VAGY ő írhatott volna egy sms-t, hogy ne aggódj, marad még kicsit.
2: hagyja, hogy a barátja nője úgy beszéljen rólad mint valami picsháról :) szerintem az a nő bunkó volt, mit kell feltételezgetni dolgokat? És ha felhívod akkor mi van? Leesik a körme a telefon felvételétől? Mert ezen kívül más köze nincs ahhoz, hogy nálatok milyen párkapcsolati rendszer van (pl. hogy szólunk a másiknak, ha késünk)
Mondjuk azt a részt nem értem, néhány válasszal ezelőtt, hogy ha tesód elmegy 5 percre s 1 órája nem jön meg félsz.
De ha szól hogy elmegy egy órára ugyanúgy megeshet hogy induláskor 5 perc után leszúrják a kapualjban, mégsem félsz.
Ez hogy van?
"Mondjuk azt a részt nem értem, néhány válasszal ezelőtt, hogy ha tesód elmegy 5 percre s 1 órája nem jön meg félsz.
De ha szól hogy elmegy egy órára ugyanúgy megeshet hogy induláskor 5 perc után leszúrják a kapualjban, mégsem félsz.
Ez hogy van?"
Ezt most komolyan nem érted? Robot vagy, vagy marslakó?
Az ígért időn belül nem aggódom, persze ez nem jelenti azt, hogy ezen az időn belül nem történhet baj.
Ha valaki azt mondja, leugrik a boltba, 10 perc múlva jön, akkor úgy számítok rá. Ez sem szigorúan 10 perc, mert hozzájöhet, hogy nagy a sor, vagy összefut valakivel. Ezalatt a 10 perc alatt bármi történhet vele, de erről én nem tudok. Csak akkor kezdek el aggódni, ha 1 óra múlva sincs sehol.
Viszont ha azt mondja, hogy 1 óra múlva jön, és még csak fél óra telt el, semmi okom aggódni, hisz feltételezem, hogy minden rendben van. Ha már le is szúrták, ahogy kilépett a kapun, azt is 1 óra múlva tudom meg, amikor is nem jelenik meg ígérete ellenére.
"Mondjuk azt a részt nem értem, néhány válasszal ezelőtt, hogy ha tesód elmegy 5 percre s 1 órája nem jön meg félsz.
"De ha szól hogy elmegy egy órára ugyanúgy megeshet hogy induláskor 5 perc után leszúrják a kapualjban, mégsem félsz.
Ez hogy van?"
Te akkor sem aggódsz ezek szerint, ha napokig nem kerül elő a szeretted? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!