Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagáltam?

Figyelt kérdés

Nemrég történt az eset.

Vőlegényem egyik este hétvégén leugrott férfi ismerőséhez, mondtam neki hogy másnap menjen már, késő este volt már. De ő azt mondta, hogy ez most fontos, és csak 5 perc. Telefont sem vitt magával. De mikor már 1 óra is eltelt,és párom még mindig nem volt sehol, felhívtam az ismerősét, és a férfi ismerőse felesége vette fel a telefont, közölte hogy igen még párom ott van, ott ül, és elég gúnyosan, picit nevetve mondta. Kicsit felidegesített a válasza, páromnak átadta a telefont aki mondta hogy jön nemsokára, jött is kb 10 perc múlva. Hazaért és megkérdeztem hogy ez most mi volt, 5 percből miért lett több mint 1 óra, amikor azt beszéltük hogy majd filmezünk. Azt mondta, hogy összefutott még ott egy ismerősével, és beszélgettek. Mondta hogy tök gáz volt hogy felhívtam őket, a nő ott kérdezgette tőle, hogy csak nem féltékeny vagyok rá hogy hívtam? Talán még a fiatal lányára is féltékeny vagyok? Aki talán 16 éves. Mit gondol az a nő rólam? Hogy rá lennék féltékeny?? Egy 45 éves asszonyra?? De párom viselkedését sem értem, hogy miért mondja hogy 5 perc ha aztán meg több mint 1 óra késő este. Mérges lett hogy hívtam itthon meg számon kértem. De szerintem őt is idegesítené, ha én (25) átmennék este egy kb 35 éves férfihoz (akinek a feleségét keresném) közben meg ott ragadok nála....

2013. ápr. 15. 16:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk működik a kölcsönös tisztelet, és ennek része az is, hogy egyrészt nem váratjuk meg egymást, ha pedig késünk, akkor jelzünk egymásnak. Ez nem arról szól, hogy te féltékeny vagy. A párom még a kapcsolatunk elején késett egyszer közlekedési okokból egy órát. Azt hittem, hogy baja esett, ezért én is kerestem. És biztos, hogy megnézte volna magát, ha ezen kiakad. Én elvárom és viszont is megteszem, hogy ha kések szólok. Ha pedig 5 perc, akkor pláne szólunk egymásnak, ha 1 óra lesz belőle. Amikor szarnak a fejemre és váratnak azt nem bírom, a páromtól pedig külön kikérném magamnak. Akinek ez nem egyértelmű, sőt, megszégyenít azzal, hogy még neki áll feljebb, akkor ott értékrendi zavar van, szerintem. Soha senki előtt nem szégyell a párom, és hívhatom, amikor akarom. Csúnya is lenne, ha én húznám meg magam, másokkal szemben. Nem mondom, hogy mindenki így működik, van, akinek tök mindegy, mit mond a másik, teszi, amit akar. Csak azzal én nem élek kapcsolatban. Ennyi.
2013. ápr. 15. 17:08
 12/32 anonim ***** válasza:
51%

Igen, Túlreagáltad. Felnőtt férfi, nem 10 éves aki után telefonálgatnod kéne ha nem megy haza pontosan időre.

Az ismerős nő meg persze hogy azt hiszi hogy féltékeny vagy, különben nem hívtad volna őket hogy hol a férjed.

2013. ápr. 15. 17:09
 13/32 anonim ***** válasza:
44%
és mikor te azt mondod neki hogy"Drágám 5 perc és kész vagyok,abból miért lessz egy óra"?
2013. ápr. 15. 17:10
 14/32 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. Én írtam, hogy én bizony elvárnám, hogy szóljon. Na ,látod, pont erre írtam, hogy viszont is így van. Nem mondom, hogy 5 perc és készülök egy órát. Hanem megkérdezem, mikor indulunk és ahhoz képest kezdek el készülődni, és mikor indulni akar, indulunk. Nem egyoldalú az elvárás.
2013. ápr. 15. 17:12
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
"Hol vagy?" a leggusztustalanabb telefonhívás fajta. MINDIG ráraktam a nejemre ha ilyen f@szságokkal hívott. Azóta nem csinálja.És igen lehetsz féltékeny egy 45évesre. Nekik már nincsenek kifogásaik és BÁRMIRE hajlandóak!
2013. ápr. 15. 17:12
 16/32 anonim ***** válasza:
Az én férjem is szokott ilyet csinàlni, inkàbb nem is mond idôpontot:) tùlreagálod egyébként:)
2013. ápr. 15. 17:17
 17/32 anonim ***** válasza:
52%

Részben reagáltad túl. Ha ez volt az első alkalom, szolni kell neki hogy nem egészen igy kéne csinálni. Oké hogy felnőtt férfi, lehet bármilyen programja akár hirtelen is de akkor nem várakoztajuk a másikat.

Ez nem engedély kérés lett volna a részéről tőled hanem tisztelet hogy megmondja ne várj valami közbe jött.

Ugyanakkor nem szabad számon kérni - ép ezért mert felnőtt, csak szólni ne vegyen semmibe.

Baj akkor ha ha nem használ s ez ismétlődik. Akkor már valami nem stimmel.

Az ismerős meg egy rosszindulatú szemétláda ő nem fog változni erre nem számíthatsz, de szenvedni is fog tőle a párja rendesen.

2013. ápr. 15. 17:19
 18/32 anonim ***** válasza:
43%
túlreagáltad, nem is kicsit. borzalmas egy nőszemély lehetsz. ha a wcn 5 percnél többet tölt, akkor is kiakadsz? szerencsétlen pasi semmit nem csinálhat? :s
2013. ápr. 15. 17:23
 19/32 anonim ***** válasza:
34%

Az ilyen nők miatt van rossz híre a többinek is...

és igen túlreagáltad, nem is kicsit. Mi van ha 1 órára elmegy valahova? Semmi! Össze vagytok nőve? Nem.

További szép napot!

2013. ápr. 15. 17:29
 20/32 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem itt nem a párkapcsolat a lényeg. Ha a tesóm elmegy késő este öt percre, és egy óra múlva sem kerül elő, én már a plafonon vagyok, hogy biztos megtámadták.
2013. ápr. 15. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!