Vajon túlreagáltam? Ne
több mint egy éve vagyunk együtt, viharos, kapcsolat, sokszor nem tudok benne kiigazodni. soha nem mondja h szeret, bár a tettei sokszor azt mutatják h figyelmes, próbál kedveskedni.
ma viszont rossz kedvem volt és kibuktam h ennek nincs jövője, mit is akar tőlem, ugyanott vagyunk mint 1 éve, nem fejlődik a kapcsolat. ami azért is van mert sokkal idősebb nálam. ő még ekkor sem mondta ki h szeret csak össze vissza beszélt. nekem is jó h van valakim de úgy érzem nem komoly és csak elvagyunk, ami úgy érzem neki bőven elég. kár volt így kibuknom, de kijött belőlem. de még akkor sem mondta h szeret. mit tegyek? úgy érzem jó de nem is ez az egész ami van.
a kérdés folytatása...
nem tudom mit érez irántam, mit is akar tőlem.
Szerintem egyáltalán nem reagáltad túl. Elfogyott a türelmed!És ő azért nem válaszolt illetve reagált semmi pozitívat, mert ő sem tudja hogy mit akar.
Egy dolgot tehetsz! Ha neked ez a jelenlegi állapot nem megfelelő akkor elhagyod őt / főljön a saját levébe/ és keresel egy olyan társat magadnak aki megbecsül annyira, hogy képes lesz kifejezésre juttatni az érzéseit irántad.
Ha te nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban, akkor meg is van a válasz. Csak a kényelemért vagy még vele, hogy ne legyél egyedül. Pedig ezt nem szabad. Megszokásból lenni valakivel...csak magadat csapod be.
Nyilvánvalóan te többet szeretnél ettől a kapcsolattól, ő viszont meg van elégedve ezzel így.
Ha neked ez nem elég, akkor lépj.
1 év alatt soha nem mondta, hogy szeret? Mert azért ez egy picit furcsa.
22 vagyok. nem vágyok még gyerekre, DE egy társra igen, de a mai beszélgetésünk után nem hiszem h ő ezt meg tudná/akarná nekem adni.
nincs neki se gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!