Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek (? )
Helóó. Szóval röviden leírom a történetet. Nagy álmom, az hogy megtanulok folyékonyan angolul, eljárok edzeni, és megtanulok valahogy harcolni/verekedni(nem tudom máshogy fogalmazni..megvédeni magam(?)) , aztán kimegyek az idegenlégióba. A barátom tudja hogy ez az álmom, de nem nagyon szeretné de kiengedne. És az rossz hogy nem látnám évekig... szerintetek mit tegyek?
Lány vagyok.
te tényleg ilyen hülye vagy?
minek angolul tanulni,mikor a légioban franciául beszélnek?
másik,minek küzdösport oda?
és lányokat nem vesznek fel,te ökör!
Az én legjobb tudomásom szerint sem alkalmaz hölgyeket a Légion Étrangère... Persze ha mindenáron ezt szeretnéd, akkor keress valami elérhetőséget a honlapjukon és érdeklődd meg magadnak.
Szvsz ha katonai pályára vágysz, akkor maradj inkább a MH-nál, állj be pl. szerződésesnek.
Egyébként ha megnézed az Idegenlégió honlapját, akkor ott láthatod mik az elvárások. Lényegében nagyban hasonlít a rendes hadseregre, pl. saját bevallásuk szerint ugyanazok az alapvető szabályok mint a francia hadseregben, azzal az apró eltéréssel, hogy sokkal komolyabban veszik és betartatják azokat.
Ugyanúgy van "felvételi" (fizikai/erőnléti/edzettségi felmérés, orvosi és pszich. vizsgálat), szerződéskötés, kiképzés és alakulathoz vezénylés, mint máshol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!