Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kövér, de kedves és okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér, de kedves és okos lányok tényleg nem kellenek senkinek sem?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 18:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönnek be, nekem csak pocakom van, de én sem jövök be sokaknak, de nem nagyon érdekel, valaki majd elfogad így. Szóval nem szabad feladni. 20/F
2013. ápr. 13. 21:39
 32/34 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint, hogy a lányoknak nem kell alacsony fiú, mert nem tudnak vonzódni hozzájuk. Én alacsony, sovány fiú vagyok, könnyű mondani, hogy hízzak, de anyagilag nem tudom ezt megtenni jelenleg, ellenben én sem tudok vonzódni a túlsúlyos lányokhoz. Ez sajnos ilyen, mi nem kellünk a lányoknak, mert alacsonyak vagyunk a kövér lányok meg nem kellenek a fiúknak, mert ők sem tudnak vonzódni hozzátok.
2013. ápr. 14. 14:52
 33/34 anonim ***** válasza:
Nekem van több kövér lányismerősöm, akiknek van barátjuk. Szerintem ugyanannyi a köreikben az egyedülállók aránya, mint a normál súlyúak között.
2013. ápr. 19. 21:38
 34/34 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek sőt jobban tetszenek a telt /ducibb Nők ,persze itt max olyanra gondolok 167cm ,80kg . Sokaknak már az ilyen Nők nem tetszenek hanem az 50 kg-os formátlanok .
2013. ápr. 19. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!