Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kövér, de kedves és okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér, de kedves és okos lányok tényleg nem kellenek senkinek sem?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 18:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

A nagyon túlsúlyosnál valóban fent áll a helyzet... De igen... tényleg nem mindenki tud lefogyni, és nem tudom miért kell ennyire rosszindulatúnak lenni. undorító:(

Nálunk a munkahelyen is vannak nagyon kövér (tényleg) lányok és csak egymással beszélgetnek... :(

2013. ápr. 13. 18:47
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

"FOGJÁTOK MÁR FEL, HOGY NEM MINDENKI TUD LEFOGYNI!!!"

En 110 kg-rol fogytam 4 hónap alatt 90-re.Egyre jobban érzem magam :P f/25

2013. ápr. 13. 18:47
 13/34 anonim ***** válasza:
kövér, de kedves és okos lányt keresek már régóta:)Csak nem találok:(
2013. ápr. 13. 18:49
 14/34 anonim ***** válasza:
60%

#9-es:Csak akkor nem tud valaki lefogyni ha orvosi problémája van..

Az fizikai lehetetlenség hogy egy normális étrend és megfelelő mozgás mellett nem fogy le.

Másrészt ne a fiúkat tessék hibáztatni.Valószínűleg a kérdezőnek sem kéne kövér,csöndes pasi..

2013. ápr. 13. 18:50
 15/34 anonim ***** válasza:
kedves 18:47-es: gratulálok, nagyon ügyes vagy, minden elismerésem, de ezt nem jelenti azt, hogy a többi ember is le tud fogyni csak azért, mert te le tudtál. Én pl évek óta próbálok, és egyszerűen feladtam. Volt dietetikusom, személyi edzőm, mindent úgy csináltam, ahogy a nagy könyvben volt megírva és még sem sikerült.
2013. ápr. 13. 18:50
 16/34 anonim ***** válasza:

Ha valakinek esetleg szakálas nő kell akkor egy épp most keres pasit magának.

[link]

2013. ápr. 13. 18:51
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

én nekem volt egy kis problémám egy éve és nolám 1 hónap alatt ledolgoztam 7 kilót

tanárom egy nő neki pajzsmirigy problémája van egy héten hízik 5 kilót másik héten fogy akár kétszerannyit na igen az betegség

Barátnőm asztmás és 155 centivel 75 kiló és csak ezért nem tornázik

ha lenne fáradtsága h minden nap 5 fekvőtámasz legalább megcsinál abba nem fullad bele és jót is tesz neki de nem mert asztmás

Pedig ha mondjuk 2 hetente növelnéd a fekvőtámasz mennyiségét amennyit naponta v 2 naponta lenyomsz mondjuk 2x egy nap (este meg reggel ) akkor attól nem lesz semmi bajod

ezt felüléssel és bámi mással is megteheted

és nem kell szétéheztetned magad elég ha egészségesen eszel nem töménytelen mennyiségben és néha egy kicsi nasi nem 2 tábla csoki hanem 1 az bőven fedez 2 napot

de erre kevesen képesek

sokfajta betegség van de ha beletemetkezel akkor még betegebb leszel és annál rosszabb lesz az életed

2013. ápr. 13. 18:51
 18/34 anonim ***** válasza:
IGEN IGENIS TALÁLNAK MAGUKNAK. Nővérem is kicsit túlsúlyos de mégis férje van stb. Annyi hogy a férje se piszkafa. Magabiztosnak kell lenni el kell fogadni magad... Ha ilyen vagy ez van lehet hogy kicsit lejjeb kell adni az ideálból és találni fogsz. Most ne a 18 éves kockahasú egomániásokat kell nézni. Vannak értelmes emberek is:)
2013. ápr. 13. 18:53
 19/34 anonim ***** válasza:
95%
Ja,ugyebár könnyebb siránkozni és lepontozgatni,mint kimenni futni..
2013. ápr. 13. 18:54
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Így van, 1 ok van amiért elfogadható ha egészségügyi okok miatt kövér, túlsúlyos és amiatt nem tud lefogyni.

Azon túl, akaraterő, hiszti, kitartás ésatöbbi.

2013. ápr. 13. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!