Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Külsőségek vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Külsőségek vagy inkább a belsőségek számítanak? Zavar titeket, ha egy lány mások szerint "kövér" (esetleg valójában is? Kedves okos, és túlsúlyos? Vékony v. kellemesen molett?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 08:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Egy tinisrác inkább a mások szerint is csinos csajra vágyik meg azok is akik csak szexet akarnak

Akik komolyabb kapcsolatot szeretnének azoknál már fontos a belső is

2010. máj. 13. 08:52
 2/21 anonim ***** válasza:
52%
A FÉRFIAK (nem kisfiúk) szeretik, ha egy nőn van mit fogni! Legyen kellemesen kerek mindenhol, de ne kövér!
2010. máj. 13. 08:58
 3/21 anonim ***** válasza:
0%

Nekem elsősoron a belső fontos

Persze az is fontos hogy nézzen ki jól az illető, ne legyen cicababa mert azokat nem csípem. Tapasztaltan Null IQ Jár mellé, ami nekem nem jön be. Legyen igényes, tőlem alacsonyabb, nem feltélen kell hogy kisportolt alakja legyen de legyen átlagos, normális.

Szóval, fogjon meg kívülről - és nyűgözzön le a belső adottságaival :)

Kinek mi az ideálja - Én pl nemtudnám magam elképzelni egy duci csaj mellett. Sose vontozz a gondolat - szeretem ha egy nőnek formás teste van, édes pofija, és hatalmas nagy esze :)))

22F

2010. máj. 13. 08:59
 4/21 anonim ***** válasza:
Ha külsőre nem tetszik a másik, azzal Te sem vagy együtt. Az, hogy mások mit mondanak, nekem nem számít.
2010. máj. 13. 09:02
 5/21 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanolyan fontos a belső és a külső, (50-50%), és minimum 70%-al megy át valaki a vizsgán. (Nem hinném hogy egyedül vagyok ezzel)
2010. máj. 13. 09:13
 6/21 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2010. máj. 13. 09:14
 7/21 anonim ***** válasza:

A kövérség nagyon relatív, mert kinek mi a kövér?

Én magamat baromira kövérnek tartom, mások szerint inkább kicsit duci vagyok, van aki szerint meg még az sem.

De tény, hogy jó sok plusz kiló van rajtam. Ennek ellenére mégis sok pasinak bejövök. Fiataloknak is, de főleg idősebbeknek. Egyrészt lehet a belsőm miatt, mert mindenkivel kedves vagyok és intelligensnek is tartom magam, de azt hiszem, ami a legtöbbet nyomja a latban, az a kisugárzás. Valamiért vonzom az idősebb pasikat szexuálisan (nem 60-70évesekről van szó, hanem 30-40 körül. Én 23 vagyok)

És az is tapasztalat, hogy egy bizonyos kor után a pasik rájönnek, hogy egy szép de üres lánnyal nem érdemes kezdeni. És azt is tudják már ezek a pasik, hogy a vékonyság, a nagy mell és társaik nem elegendőek a jó szexhez. Sőt, a legtöbb szereti, ha a csaj medencéje nem töri szex közben.

2010. máj. 13. 09:22
 8/21 anonim ***** válasza:
Olyan szép ez a magyar nyelv! Kedves okos és túlsúlyos, a túlsúlyosaknál biztosan a belsőségek ( vagyis az ételkészítésre alkalmas belső szervek, ld. máj, tüdő, vese, marhabendő, stb.) nagyon fontosak. Főleg ha tudsz főzni. A külcsín és a belbecs alkalmazása valószinüleg jobban rávilágított volna kérdésed lényegére.
2010. máj. 13. 09:22
 9/21 anonim válasza:
szia! énis lány vok és nem túl gebe... de másfél évvel ezelött kimondottan pufi voltam(82kg)és akkor is tetszettem a fiúknak...most sikerül leadnom 56 kilóra de még mindig husinak találom magam, és van barátom! szóval sztem nem attól függ h mennyi 'plussz ' van rajtad! igenis megnézik és szeretik a picit husi lányokat a fiúk :) na pussz
2010. máj. 13. 09:28
 10/21 anonim ***** válasza:

Sok pasi imádja , ha van mit fogni a lányon. Szerintem a keres popsi, és egy nagy cici inkább előny, mint hátrán, és úgy is kell kezelni.

Azt hangsúlyozd magadon amid van:)

Nem kell mindenkinek tetszeni csak azoknak akiknek te tetszel:))Igy egy csomó flusztrációtól megszabadulsz:)

2010. máj. 13. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!