Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Külsőségek vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Külsőségek vagy inkább a belsőségek számítanak? Zavar titeket, ha egy lány mások szerint "kövér" (esetleg valójában is? Kedves okos, és túlsúlyos? Vékony v. kellemesen molett?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 08:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A külső kell ahhoz, hogy felfigyeljek rá. A belső kell ahhoz, hogy eldöntsem, milyen távra is szeretnék vele kapcsolatot (esetleg akarok-e egyáltalán).

Többnyire nekem a normál alakú csajok jönnek be, akiket a legtöbben vékonynak titulálnak. Ettől függetlenül nem tartom lehetetlennek, hogy egyszer lesz egy teltebb csajom. :)

2010. máj. 13. 09:41
 12/21 anonim ***** válasza:
Én is duci vagyok, de van barátom, aki kifejezetten szereti, hogy ilyen vagyok. Szerintem a kisugárzás az, ami a legfontosabb. Mióta együtt vagyunk a párommal és boldog vagyok sokkal többen környékeztek meg mint előtte bármikor. Szóval az a lényeg, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, mert azt mindenki észreveszi :)
2010. máj. 13. 09:47
 13/21 anonim ***** válasza:

Na most állj kicsit, mielőtt elkezditek ajnározni, meg hogy milyen jó kövérnek lenni, én megkérdezném, mégis mit jelent neki, hogy kövér, hány kg? Mert attól függetlenül, hogy attól, hogy valaki kövér lehet a világmegmentője, én tuti észre se fogom venni, mert nekem tuti , hogy nem tetszik. Abból meg hogy most azt írják : "a fiúk nagy részének"... na én még nem sok fiút láttam "duci" lánnyal. Jó ha van mit fogni oké, de ha túl sok fogni való van, azt inkább nem is említem...

20F

2010. máj. 13. 09:53
 14/21 anonim ***** válasza:

Ok, nem fiúk nagy részének, hanem a FÉRFIA nagy részének. Igazad van, nagy különbség. Mert egy fiú fel akar vágni a haverok előtt, hogy milyen CSAJT fogott. Egy férfi pedig NŐT akar. És egy férfi tudja, hogy nem attól jó nő valaki, hogy meg tudja simogatni az összes bordáját.

Én 72 kiló vagyok és ennek ellenére volt már vékony pasim is. Igen, nagyon vékony. Konkrétan nem ment a misszionárius póz, mert a medencéje baromira tört és fájt. Gondolom pasiknak ez a fájdalom megér annyit, hogy a haverok odasúgják, hogy "király vagy, jó a csajod"

2010. máj. 13. 10:03
 15/21 anonim ***** válasza:

Na azért ott ne tartsunk, hogy aki vékony, az bök, szúr, szóval fáj vele a szex, és egy vékony nő csak egy "csaj" akivel csak azért járnak, hogy a haverok dicsérjék.

Én pl. soha életemben nem voltam duci, sőt nincs rajtam egy deka felesleg sem, de csak az alkatomból adódóan. (de nem nézek ki anorexiásnak, és nem szúrja ki a bordám a bőröm) De mégis 3 éve van komoly kapcsolatom, és a párom nem azért jött össze velem annak idején, mert a haverok előtt akart menőzni velem, hanem mert értékelte és szerette már akkor is azt, aki vagyok.

2010. máj. 13. 10:28
 16/21 anonim ***** válasza:

Akkor nem tudom hogy van a csajoknál, csajjal még nem szexeltem.

De az tény és tapasztalat, hogy pasik közt aki vékony, az szúr és igenis fáj. Lehet a páros szuper izmos és azt sem érezné, ha rajzszöggel bökdösnéd, de nekem alacsony a fájdalomküszöböm.

De az is lehet, hogy csak nem mondja. Mert én sem mondtam azoknak a pasiknak. Szóval ők sem gondolják, hogy fájdalmat okoztak a vékonyságukkal.

És szerintem az sem esztétikus, amikor a combcsont kilátszik a bőrön. (Nem anorex csajnál láttam, de vékony volt és gusztustalan, bármennyien írták a képéhez, hogy "istennő" meg "álomnő". Szépen vagyunk, ha már a csont a nőies dolog. Attól már csak az izmos nők gázabbak)

2010. máj. 13. 10:37
 17/21 anonim ***** válasza:

10:28as vagyok

Egyik csontom sem látszik ki vagy lóg ki azért, mert nem vagyok túlsúlyos. Pl. fenekemen van mit fogni, de nem egy hatalmas narancsbőrös koffer....

És a párom sem izompacsirta, de szerintem ez nem törvényszerű, hogy egy vékony lánynak feltétlen szúrnia kell.

2010. máj. 13. 12:03
 18/21 anonim ***** válasza:

A duci lányok szerintem sokkal odaadóbbak a vékony társaiknál.A vélt vagy valós testi hiányosságukat technikácal, és kedvességgel ellensúlyozzák.

Szerintem egy formás duci lány jó választás.Ez nem azt jelenti, hogy egy vékony lánnyal nem jó a szex, csak azt hogy egy ducival jobbak az esélyek.

Kivételek akadnak, de nekem ezek a tapasztalatok egy elég nagy mintavételre támaszkodva születtek.

36 F

2010. máj. 13. 12:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele,hogy első az arc, ha helyes pofid van, akkor a testnél még jobban elviselem a hibákat, mint fordítva, persze azért a szélsőségek taszítanak, belsőt meg már csak úgyis utána ismerem meg és nincs rá konkrét elvárás, csak hogy jól kijöjjünk egymással.
2010. máj. 13. 13:02
 20/21 A kérdező kommentje:

:) köszönöm a véleményeket!

vitát elkerülvén egy fontos szabály:

A kivétel erősíti a "szabályt"!

És igen, valóban óriási-nagy különbség van fiú-és férfi között, ezt is meg kell említeni :)

2010. máj. 13. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!