Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér, de kedves és okos lányok tényleg nem kellenek senkinek sem?
Mi az hogy nem tud valaki lefogyni? Ennél nagyobb hülyeséget még komolyan nem hallottam. Ha az illető nem beteg, csak a fejében kell eldönteni hogy lefogy, vagy eszik tovább... Menj a levegőre, sétálj, biciklizz, járj le kondizni, vagy menj futni. Nincs is jobb ebben a szép tavaszi időben a parkban kocogni :)
Amúgy is: a sport nem csak arra jó hogy lefogyjon valaki. A közérzeten is egy csomót segít! Jobban fogod érezni magad.
Én se kellek senkinek. Pedig nem vagyok se kövér, se mérges. Csak kicsit félénk :) Meg többnyire a hülyék találnak meg :/ ez van.
De a válasz a kérdésedre: vannak fiúk akiknek kellenek :) miért ne lennének? Én ismerek ilyet. Igaz, nem valami okos, de az már mellékes. A fiú se, vagyis: zsák a foltját :D azért tök aranyosak együtt! Remélem megtalálod az igazit, és hiszem hogy ez így is lesz!
Sok szerencsét!
Egy csomó férfi szereti a böggyös faros lányokat. Főleg ha szép az arcuk. És az ágyban is a legjobbak közé tartoznak.
Csak nem szabad az engem senki sem akar sugárzással élni,akkor tényleg nem megy.
Amúgy fogyni lehet......DE tény,hogy alkati kérdés mennyire megy könnyen vagy nehezen.
Fogyáshoz intenzív(aerob) mozgás kell amitől kapkodod a levegőt(zsírt éget). Ha nem kell kapkodni a levegőt jó eséllyel cukrot használsz fel.
A fekvőtámasszal és felüléssel feszesebbé teheted az izmaidat de fogyni nemigen fogsz
Szerintem itt mindenki úgy értette hogy valaki betegség miatt NEM TUD lefogyni, nem a nem sikerült meg se próbálom hiszti miatt..
m1 megint okoskodóak vagytok:P
nem okoskodni akartam hanem segíteni
a fogyás nem úgy történik, hogy megcélzol egy területet(comb, has) azt' hajrá, hanem mindig egész testről veszítesz zsírt
Sok kövérnek van BOLDOG párkapcsolata.
Azonban az ismerkedés alapfeltétele, hogy légy tisztában magaddal, és szeresd magad. Ha zavar, hogy kövér vagy, akkor igyekezz fogyni, vagy ha súlyproblémáid vannak, valahogy fogadd el magad. Hidd el, ha van önbizalmad, akkor kellene fogsz.
Csak fontos ugye, hogy azután várhatod el, hogy valaki beléd szeressen, ha te szereted magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!