Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy 28 éves nőnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 28 éves nőnél a 12 pasi sok?

Figyelt kérdés
Ebből volt egy 4,5 éves, egy 7 hónapos, egy 6 hónapos, egy 1 éves se vele-se nélküled, a többi 2-3 hónap volt. Vol, hogy egy évben 3 pasival is volt.

2013. ápr. 13. 06:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nem sok szerelemből feküttél le velük nem úgy ahogy néhányan írják hogy csak szórakozásból és az természetes hogy az ember szereykezik akit szeret hisz az a szeretett egyik megnyílvánulási formája nem hiszem hogy mindenki csak a férjével feküdt le. Szerelemből tetted szerintem ezért nincs mitt szégyenkezed miatta
2013. ápr. 13. 09:22
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem volt mindegyikbe szerelmes, de szerette mindet, volt akit nagyon, volt akibe szerelmes volt.
2013. ápr. 13. 11:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Sok! Én nem tolerálnám...még csak szexnél valahogy igen, de komoly párkapcsolat szempontjából ennél az információnál leírná magát előttem egy életre! 29F
2013. ápr. 14. 19:04
 14/20 anonim ***** válasza:

"sajnos beleszerettem"???? hát már ne is haragudj, kedves kérdező, de mi az, hogy sajnos?! leprás tán vagy mia baj vele? csak mert merészkedett élete során nem megtagadni önmagától azt, amit urambocsá' az ösztönei megkívántak? ráadásul leírásod szerint ezek nem is egyéjszakás kapcsolatok voltak. jóég, mennyire korlátolt és szűklátókörű világban élünk. most veled van/lesz, hagyd a p_csába a múltját, az már elmúlt. a jelenben te vagy, valószínű okkal.

23/l

2013. ápr. 14. 19:11
 15/20 anonim ***** válasza:

ha nem vagy babonás, akkor semmi gond ezzel a számmal. Korhoz, kapcsolatok hosszához képest teljesen ok.

Én értékelném, hogy képes volt kilépni nem működő kapcsolatból és nem ragadt benne, várva, hogy az igazi majd bevágtat fehér lovon és megmenti. (mint sokan csinálják)

2013. ápr. 14. 19:15
 16/20 anonim ***** válasza:

szerintem semmi gond nincs ezzel.

egyébként nagyon buta az aki rögtön leszólja. lehet olyan kapcsolatai voltak ahol nagyon tetszett neki a pasi és próbálkozott, de mégse jött össze. lehet átverték 1-2x, lehet 1-2 egy éjszakás volt.

ez alapján nem lehet megítélni egy embert. aki meg emiatt eldobná a lehetőséget, hogy legyen egy jó barátnője/kapcsolata az egy barom. :) attól, hogy sok pasival volt együtt ugyanúgy lehet hűséges.

2013. ápr. 14. 19:33
 17/20 anonim ***** válasza:
ha ezzel dicsekedik első randin, és azt akarja hogy én legyen a 13. akkor nem lesz 2. randi a részemről.
2013. ápr. 14. 19:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 3 kapcsolatom volt 27 éves múltam. 19 éves koromban ismertem meg az elsőt. 4 évig tartott, majd jött egy 3 hónapos, végül kiderült csak szexre kellettem neki kapcsolat, majd a mostani, ami 5 éve tart. A mostani párom nagyon megküzdött értem, 3 hónapig udvarolt mire beadtam a derekam, és ha nem vall szerelmet talán együtt se lennénk. A hölgynek nemigen voltak hosszú kapcsolatai, ami vagy arra utal, hogy képtelen másokhoz alkalmazkodni, vagy azt, hogy rossz kapcsolatokba ugrott bele, rossz az ítélőképessége.
2013. ápr. 14. 19:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem sok, szerintem te nem veszed komolyan a kapcsolataidat, vagy rohadtul társfüggő vagy, de semmiképp sem normális dolog. 23/F
2013. ápr. 14. 19:42
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem volt neki egyéjszakás, csak állítása szerint, eleinte jó volt minden, 2-3 hónap után romlott meg a kapcsolat, vagy nem tudtak egymáshoz alkalmazkodni és lépett, azért nincsen senkivel, hogy ne legyen egyedül.
2013. ápr. 15. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!