Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvált szüeitek új párjához...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pixi3 kérdése:

Elvált szüeitek új párjához hogyan viszonyultatok?

Figyelt kérdés

Hali!

20 vagyok es kulfoldon lakom tavol a szuleimtol. Anyukammal havonta 1x beszelek telefonon (majd kifejtem miert). Emlitette hogy uj pasit keres maganak hogy otthagyhassa apam. Teljesmertekbe megertem en sem kedvelem az apam mert mar legalabb 10 eve rossz a kapcsolatunk allandoan azt kellett hallgatnom h egy senki vok es egy hajlektalan lesz belolem stb. ha elertem vmit pl. nyelvvizsga akkoris csak: csak ennyi? Volt a valasz. Beszelnek en anyaval tobbet is de apam tobbet ul a net elott es olvassa anya e-mailjeit. Telonkeresztul megiscsak sok na.

Szoval az nembaj ha anya uj part szeretne de annyit olvasom hogy 20on evesek idosebb nokre (anya 45) hajtanak en undorodom a tudattol is hogy egy velem egyidos legyen a mostohaapam. Ep esszel fel sem birnam ezt fogni meg igy 20 evesen sem. Kozuletek van vki akinek van ezzel tapasztalata? Ha igen hogy alltal hozza? Hogy birtad? Aldasod adtad rajuk?

2013. ápr. 12. 16:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Én bírom anyám pasiját, persze, ha ideköltözött volna és belepofázott volna a dolgaimba, akkor bizonyára tökön szúrtam volna magam.
2013. ápr. 12. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!