Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szüeitek új párjához hogyan viszonyultatok?
Hali!
20 vagyok es kulfoldon lakom tavol a szuleimtol. Anyukammal havonta 1x beszelek telefonon (majd kifejtem miert). Emlitette hogy uj pasit keres maganak hogy otthagyhassa apam. Teljesmertekbe megertem en sem kedvelem az apam mert mar legalabb 10 eve rossz a kapcsolatunk allandoan azt kellett hallgatnom h egy senki vok es egy hajlektalan lesz belolem stb. ha elertem vmit pl. nyelvvizsga akkoris csak: csak ennyi? Volt a valasz. Beszelnek en anyaval tobbet is de apam tobbet ul a net elott es olvassa anya e-mailjeit. Telonkeresztul megiscsak sok na.
Szoval az nembaj ha anya uj part szeretne de annyit olvasom hogy 20on evesek idosebb nokre (anya 45) hajtanak en undorodom a tudattol is hogy egy velem egyidos legyen a mostohaapam. Ep esszel fel sem birnam ezt fogni meg igy 20 evesen sem. Kozuletek van vki akinek van ezzel tapasztalata? Ha igen hogy alltal hozza? Hogy birtad? Aldasod adtad rajuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!