Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűséges még valaki a párjához ebben az elb. szott világban?
Több éves kapcsolatra, akár házasságra gondolok.
Mi a véleményetek?
Ti hűségesek vagytok a párotokhoz, és ő hűséges hozzátok?
Sok olyan párt ismertek, akik együtt vannak, és ti tudjátok, hogy megcsalják egymást?
Ha valaki megcsalja a másikat, akkor miért nincs annyi emberség benne, hogy elmondja a másiknak rögtön?
Bocs a csúnya szóért, de sajnos...elszomorító a helyzet szerintem.
Jól sejtem hogy téged megcsalt a párod???
Am 8 hónapja vagyok együtt a párommal és nem csaltam meg,és tudtommal őse negem!
mi 4 éve vagyunk együtt, teljes hűségben és bizalomban
20/L
Még csak szűk egy éve vagyunk együtt, de a gondolat felmerülésének a halvány esélyére sem volt példa, szerintem genetikailag alkalmatlan vagyok rá :D Najó, csaknem, szóval menő vagyok, mert tudatos döntés eredménye.
19/F
Mi 6éve vagyunk házasok a férjemmel , de soha nem jutott még ilyen az eszembe és férjem is nagyon szeret, van egy 3éves kislányunk és most jön a második baba.
Szerintem ha valaki odáig jut, hogy meg csalja a párját ott biztos nem szeretet van.
Köszönöm a válaszokat! :)
Egyébként nem csalt meg a párom, legalábbis nem tudok róla, de sokszor bizalmatlan vagyok vele szemben... Ami nem jó.. De még mindig úgy gondolom, hogy bevallaná, ha meg is tenné..
Azért vagyok felháborodva ennyire, mert pont ma tudtam meg valakiről, hogy megcsalja a feleségét, és sajnos tudok pár ilyen embert, aki folyamatosan csalja a párját. Én nem akarom elmondani, mert nem akarom tönkretenni senkinek az életét.. Persze ebben is vannak kivételes esetek, hogy kit árulnék be és kit nem, de ez más téma már. Szóval a lényeg az, hogy olyan emberekről tudtam meg ezt, akikről soha nem gondoltam volna, és így nagyot csalódtam bennük, nem tudom kiben bízhatok meg és kiben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!