Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban mit gondolnának az emberek ha egy 19 éves lány bejelenti, hogy férjhez megy?
Én konkrétan semmit nem gondolok. Nem fogok más élete felett ítélkezni s viszont is ezt várom el.
Ha ők boldogok és úgy érzik, hogy nem bánnák meg és nem válás lesz a vége, akkor nyugodtan házasodjanak össze. Én csupán a két évet tartom kevésnek, de ők érzik, hogy mikor van itt az ideje.
Elég fiatalok vagytok, de persze ez attól is függ, hogy hogyan éltek, mik a tervek stb... mert ha valamelyikőtök egyetemre megy, akkor nem ésszerű házasodni, mert csúnya vége lehet... de ha már útban a baba, akkor meg nincs mire várni.
Ez sokmindentől függ szerintem. Nagyon szép dolog az, ha 2 ember egymásra talál, de a mai világban elég fiatalnak számítotok. Valamint a kapcsolatotok is. Ha már éltetek együtt egy lakásban, szülők nélkül legalább több hónapot, és akkor is ment a dolog, akkor szerintem simán lehet. Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!