Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hűséges még valaki a párjához...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűséges még valaki a párjához ebben az elb. szott világban?

Figyelt kérdés

Több éves kapcsolatra, akár házasságra gondolok.

Mi a véleményetek?

Ti hűségesek vagytok a párotokhoz, és ő hűséges hozzátok?

Sok olyan párt ismertek, akik együtt vannak, és ti tudjátok, hogy megcsalják egymást?

Ha valaki megcsalja a másikat, akkor miért nincs annyi emberség benne, hogy elmondja a másiknak rögtön?

Bocs a csúnya szóért, de sajnos...elszomorító a helyzet szerintem.

2011. júl. 7. 18:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

19 03 vagyok

ez igy van...én is megbiztam barátomban 100 százalékosan..biztos voltam benne hogy semmi ilyyen nem fordulhat elő...és erre egy napon bevalotta...nem valami jó érzés..mintha egy világ dőlt volna bennem össze..nem ajánlom senkinek ezt az érzést ..

2011. júl. 7. 19:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Persze, az vagyok és ő is rendes.

Igazából ez egyéniség kérdése...valaki jó kis hasonlatot használt fentebb.

Vagy azon a fán termettél, vagy nem.

Akinek érték a szerelem, a hűség, a párja, meglátszik a cselekedetein, vagy akár azon, ha egy társaságban elmondja a véleményét. Mikor randiztam a barátommal, láttam a szemén, hogy más mint a többi..minden nap keresett, nem bámészkodott az úton, csak rám figyelt.

Már akkor tudtam, hogy jó időben vagyok jó helyen...:)

19/L

2011. júl. 7. 20:13
 13/18 A kérdező kommentje:

Az én barátomon is úgy látom, hogy nem tenné meg, de nem is tudom.. Mindig bizonytalan vagyok :S

19:03-as megkérdezhetem hogy miért maradtál együtt a barátoddal mégis? Ha tudod hogy többször is megcsalt? Persze nem muszáj elmondani, semmi közöm hozzá.. :)

2011. júl. 7. 20:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Mi három éve vagyunk együtt és nem csaljuk egymást. Két olyan párt ismerek, akik csalják egymást, vagyis az egyik pár már külön is ment. Azért nagy általánosságban az ismerőseim között többségben vannak, akik hűségesek egymáshoz, tudomásom szerint.
2011. júl. 7. 21:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Nálunk én csaltam meg a párom/ férjem. 3 éves együtt járás után, álmaim pasijával talàlkoztam, nagyon helyes volt, ő kezdeményezett én belementem. Párom megtudta, de megbocsájtott. Összeházasodtunk, 8 év után megint félreléptem, ezt nem tudta meg.

Egyiket sem bántam meg, szeretem a férjem, azt hiszem ő is engem, de egy idő után ellaposodik a kapcsolat, nincs az a tűz, nincsennek azok a Kis meglepik, randik bókok, és erre úgy vágytam. Jeleztem felé hogy mit is szeretnèk, mire vágyom, de mégsem változtatott, ès szerettem volna a monoton hétköznapokból kilèpni, újra nőnek èrezni magam! Ezèrt léptem igazából fèlre. Ha ő csalna meg, megbocsátanèk neki. Zavarna, de én is megtettem, begbocsàtott, és inkàbb megbocsájtok mint hogy elmenjen, mert szeretem, csak néha vannak hullámvölgyek. 11 éve vagyunk együtt, arról nem tudok hogy megcsalt volna, szeretjük egymást. Mással nem tudnàm elképzelni az életet, csak néha bele unok a monotonitásba;)

2011. júl. 7. 21:42
 16/18 anonim ***** válasza:
röf-röf. Olyankor megyek egyet dagonyázni a sárban... mi abba' a rossz? A sár jót tesz a bőrnek... röf
2011. júl. 8. 08:05
 17/18 jekyll-fan ***** válasza:

bár még nem volt annyira komoly kapcsolatom (a legkomolyabbam eddig a legutóbbi, az 2hónapig tartott), de én képtelen lennék megcsalni a páromat, egyszerűen nem vagyok az a típus

15/L

2011. júl. 10. 00:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is a válaszokat! :) A röfröf-ös választ nem igazán értem, de nem baj...
2011. júl. 20. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!