Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 28 éves nőnél a 12 pasi sok?
Figyelt kérdés
Ebből volt egy 4,5 éves, egy 7 hónapos, egy 6 hónapos, egy 1 éves se vele-se nélküled, a többi 2-3 hónap volt. Vol, hogy egy évben 3 pasival is volt.2013. ápr. 13. 06:48
1/20 zolikeee69 válasza:
egyszerre biztosan... :D
egyébként pedig vagy szereti a változatosságot, vagy egy ribanc
2/20 anonim válasza:
Mindegy, hogy sok-e vagy nem. Ha szeret téged, most te vagy az Egyetlen. Csak ez számít.
3/20 A kérdező kommentje:
Vagy nem jött neki össze egyikkel sem a normális kapcsolat :D
2013. ápr. 13. 06:53
4/20 anonim válasza:
Nem sok. Mai világban meg 16 évesnek van számszerint
ennyi (időtartamra nem, csak mennyiségre).
Szóval szerintem ez abszolúte nem sok, legalább
tájékozott, és van viszonyítási alapja :)
(Nekem se volt több csajom, pedig pár évvel idősebb
vagyok a kérdés alanyánál :))
5/20 zolikeee69 válasza:
csak kíváncsiságból kérdezeted, vagy van már alakulóban vele valami? mert ha ilyen csajjal akarsz kapcsolatot, vagy lehetsz szerencsés, hogy sokáig vele leszel, vagy pár hónap után vége
6/20 A kérdező kommentje:
2 hónapja együtt vagyunk és sajnos beleszerettem
2013. ápr. 13. 06:58
7/20 anonim válasza:
Nézd, ha meg tudod fogni, akkor sima ügy, ha nem, akkor mint előző írta, ne számíts sok jóra.
Mindezt csak ebből a pár számadatból "következtetjük",
persze a dolog ennél jóval összetettebb, csak abba már
nem látunk bele :)
8/20 anonim válasza:
Szerintem reális,sőt,lehet még kevés is egy kicsit...
9/20 A kérdező kommentje:
Hát 10 év alatt 12 pasi.... ha így vesszük nem sok, de ha beleszámolom a hosszabb kapcsolatait is, akkor kijön, hogy volt egy évben 3 pasija, azt mondja szerette mindet nagyon, csak nem jött össze... Ki tudja... :)
2013. ápr. 13. 07:17
10/20 anonim válasza:
Nem az . AMikor olvastam akérdést azt hitem egyszere enyi ami sok lene. De azal se lene gond ha valki ezt szereti. De igy az egész életedre egyáltalán nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!