Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők elvárják a férfitől a tökéletességet, de nekik szinte semmit nem kell nyújtaniuk?
tőlem nem várja el senki
probléma?
én senkitől nem várom el.
az hogy a barátnőd egy hisztérika nem jelenti azt, hogy általánosíthatod ez alapján a nőket.
zavard el orvoshoz vagy tedd ki, ha neked ekkora probléma, hogy így viselkedik.
az is lehet, hogy komoly gondja van, de te csak luknak használod gondolom, ezért lesz@rod az érzéseit, ahelyett hogy beszélnél vele ezekről a dolgokról és itt sír a szád.
szánalmas vagy.
és akkor gondolom ott annyiban is marad a dolog. mert nem értenéd meg. fejtsd ki neki, hogy megértenéd, csak nyugodjon meg és üljön le veled.
tényleg nem értem az emberek minek vállalnak kapcsolatot, ha egy sima kommunikáció is gondot okoz.
annak, aki lehülye3,14csázott üzenem, hogy a csajt se tartottam normálisnak, gondolom ez átsiklott a soviniszta szűrödön, te kis nyomorult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!