Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütöttem a barátnőmet de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütöttem a barátnőmet de megbántam. Hogyan érhetném el, hogy megbocsátson?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 22:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Birom ezeket a xenophilios fele embereket. Igazabol okosak... De megse. Nagyon butak. Mert inkabb kiall egy helytelen dolog mellett raaeasul eleg kemeny ervekkel, hogy az intelligenciajat mutogassa. Nem ertem.. Nem vagyok feminista de egy not megutni rohadtul gerinctelen dolog, es gyava. Aki nem tud magan uralkodni es hagyja h egy no ilyen szinten felhuzza az agyat az egy gyenge ember:(
2013. ápr. 6. 03:02
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogy visszájára is nézzük a dolgot:

Ha egy nő ütne meg engem.

a, ha a lakás az enyém: megmondom, hogy most veszem a ka-

bátom, elmegyek egyet sétálni/meginni egy kávét, hosszú

kávét, kb 2 óra, de mire visszaérek, nem akarom ott talál-

ni

b, ha máshol történt: fogom a cókmókom, és elhúzok.

DE NEM ÜTÖK VISSZA (ott halna meg kb egy ütéstől)

2013. ápr. 6. 08:35
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

hát ha megcsalt, és azért pofoztad meg, akkor még meg is érdemelte....

egyébként pedig ha van egy kis önbecsülése messze el fog kerülni téged. ha nem, visszafogad, és néhány év múlva ő lesz az a nő aki kiír egy kérdést a gy.k-n , hogy : Megvert a férjem, már nem először, azt ígérte nem fordul elő, megbocsássak neki?

engem csak 1 pasi ütött meg életemben, amikor szakítottam vele. a földön kötött ki, mert reflexből visszaadtam neki, aztán tökön is rúgtam...

ha van egy kis esze a csajnak akkor elhagy. ha nem , meg is érdemel téged...

engem a férjem csak 1x ütne meg, adnám be a válást azonnal.

27/N

27/N

2013. ápr. 8. 02:24
 24/24 anonim válasza:
Ez komoly volt pofád megütni?! Az ilyen ember dögöljön meg és még van képed bocsánatot kérni?! Szerintem ha okos lenne nem bocsátana meg !!!!
2014. szept. 8. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!