Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, megütöttem!?

Figyelt kérdés
Itt aludt nálunk barátnőm. Reggel Ő kelt hamarabb. Elkezdett kelteni engem én még félálomban voltam és orrba gyűrtem, de nem voltam még tudatomnál. Persze ezután egyből rájöttem mit is tettem. És próbáltam bocsánatot kérni tőle, de ő csak sírt és folyt az orrából a vér kb fél órán át. Mikor elindult haza felé nem köszönt csak kiviharzott. És azóta nem tudom megpuhítani. Írtam neki már vagy 10 SMSt. Próbáltam hívni de vagy kinyomja vagy nem veszi fel. Mondtam neki, hogy semmi szándékosság nem volt benne és tényleg! Mit tegyek? Teljesen elkeseredtem. :(
2010. nov. 18. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:

HHHÚÚÚÚÚÚ :D:D Bocs de nem bírtam ki nevetés nélkül. "Orrba gyűrtem" :D

Hogy lehet valakit orrba verni fél-alva?

2010. nov. 18. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem menj hozzá el és úgy mond meg neki. egyébként nem értem biztos tudja h véletlen volt akkor mit hisztizik. engem nyáron barátom véletlen úgy szájba könyökölt h felszakadt az ínyem meg szétcsattant a szám, és még ő sírt úgy sajnálta én meg nevettem kínomban de nem hibáztattam egyáltalán
2010. nov. 18. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj el hozzá, próbáld kiengesztelni. Bár nem értem miért kerít ekkora feneket ennek a dolognak, hogyha egyszer nem direkt csináltad. Szerintem ez ilyen kezdetleges hiszti, rá fog jönni, hogy túlreagálja.
2010. nov. 18. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy nőt a kislány helyett.
2010. nov. 18. 14:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha túllesz a kezdeti megrázkodtatáson, majd más megvilágításba látja a dolgokat.

Addig póbáld megmagyarázni neki h véletlen volt,bár sztem tudja ő ezt,csak most meglepte a dolog.

2010. nov. 18. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!