Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogy k. rvázni szeretne. Megütöttem. Mit tegyek?
mielőtt hülyének néznétek, stopp:)
veszekedtünk ma valami kicsiségen és ő dühös lett, ezért azt mondta, hogy ezentúl minden k.rvát meghúz, aki az útjába kerül. erre én gondolkodás nélkül behúztam neki egyet, majd beültem a kocsiba és otthagytam. gyalog jött haza, s azóta nem áll velem szóba. már megbántam, de hangosan mondta és sokan hallották az ismerőseim közül, égett is az arcomon a bőr... szerintetek?
20/L, 2éve vagyunk együtt
Hú ezt megnéztem volna! :)
Grat, jól tetted!
Ha valaki felhúzza magát, és hülyeséget mond, azért nem kell behúzni neki. Persze te is dühös lehettél, így érthető. Szerintem mond meg, hogy nem akartad megütni, de nagyon fájt amit mondott, megbántottad, meg amit a lányok ilyenkor mondanak.
Ha viszont nem áll szóba veled, az azt jelenti, hogy egy barom, és nincs semmi empátia benne. Szóval ebben az esetben hagyd ott.
Jól tetted, majd legközelebb meggondolja kétszer is, mit mondjon.
Ilyen esetben én is megérdemeltem volna azt a pofont.
Gratulálok.
Viszont ne kérj ezért bocsánatot tőle, ne te törj meg először, legyél erősebb, mert csak érzelmileg akar téged zsarolni.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!