Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogy k. rvázni szeretne. Megütöttem. Mit tegyek?
mielőtt hülyének néznétek, stopp:)
veszekedtünk ma valami kicsiségen és ő dühös lett, ezért azt mondta, hogy ezentúl minden k.rvát meghúz, aki az útjába kerül. erre én gondolkodás nélkül behúztam neki egyet, majd beültem a kocsiba és otthagytam. gyalog jött haza, s azóta nem áll velem szóba. már megbántam, de hangosan mondta és sokan hallották az ismerőseim közül, égett is az arcomon a bőr... szerintetek?
20/L, 2éve vagyunk együtt
Na és ha mindenki hallotta az affért??
Engem aztán nem érdekelt volna az, hogy kik hallják, vagy ki nem a szóbeli veszekedést én ott mindenki előtt szénné égettelek volna a barátod helyében, és ha engem próbáltál volna megütni a kezednek már csak hült helye lesz a válladnál azt hiszem!.
Te most azt gondolod, hogy most ezzel meg van oldva a probléma?? Hát szerintem k*.rvára nem. Szerintem is örülj annak, hogy nem ütött vissza olyat, hogy ott maradtál volna!. Engem aztán nem érdekel, milyen indokkal üt meg egy nő viszont ha mégis sikerül neki úgy, hogy az orrom vére is elered, annak azt ajánlom, hogy meneküljön fusson úgy, ahogy csak tud mert ha elkapom sülthal lesz belőle vacsorára azt hiszem!. Hiába futa az autóhoz, mert az autó sem fogja teljesen megvédeni.
Na mindegy úgy látszik, hogy egy kicsit elkanyarodtam a tárgytól, és egy kicsit indulatosan fejeztem ki magamat, és visszatérve arra kedves kérdező, hogy a verekedés nem old meg semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!