Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt mondta, hogy k....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta, hogy k. rvázni szeretne. Megütöttem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

mielőtt hülyének néznétek, stopp:)

veszekedtünk ma valami kicsiségen és ő dühös lett, ezért azt mondta, hogy ezentúl minden k.rvát meghúz, aki az útjába kerül. erre én gondolkodás nélkül behúztam neki egyet, majd beültem a kocsiba és otthagytam. gyalog jött haza, s azóta nem áll velem szóba. már megbántam, de hangosan mondta és sokan hallották az ismerőseim közül, égett is az arcomon a bőr... szerintetek?

20/L, 2éve vagyunk együtt

2011. ápr. 11. 15:05
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

Igazad volt, jogosan cseszted le, hagytad ott. Az a séta hazáig biztosan helyretette. DE! Miért kell verekedni? Az erőszak nem megoldás, az sem mentség hogy elkapott az ideg, mert mi lesz ha legközelebb a konyhában a kezed ügyében lesz egy kés pl. ?

Egy pofon lehet hogy belefér, ha nagyon szemtelen vagy bunkó a férfi, de azért azt ne felejtsétek el, és ez neked kedves kérdező és egy korábbi válaszolónak is szól, hogy azért általában a férfi az erősebb. Néhány nő visszaél azzal hogy nőkre nem emelünk kezet és azt hiszik bármit megtehetnek, megüthetik a férfit. Csak azért mert nem üt vissza, akkor már meg lehet ütni? Úgy, hogy eleredjen az orra vére?

2011. ápr. 11. 15:53
 22/52 anonim ***** válasza:
59%
Egészen biztos, hogy soha nem állnék szóba olyan emberrel, aki engem szándékosan megüt. Messze ívben elkerülném azt, akiről ilyennek még csak a gyanúja is felmerül. (Legyen az nő, vagy férfi.) Ez a kérdés miért a párkapcsolatok között van és nem a bűncselekmények kategóriájában. Szégyen! /Hatvan éves férfi/
2011. ápr. 11. 16:23
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

No para, jól tetted :D a trollokat meg hagyd a francba, hadd mutogassák egymásnak a virtuális f..ukat :)

Amúgy biztos bántotta a kis férfiúi hiúságát, hogy bemostál neki egyet - mindenesetre a te női hiúságodat is elég keményen bánthatta az, hogy alternatívát lát az útszéli ringyókban. Szóval azt hiszem, jogosan mondhatnám, hogy egy-egy. Legközelebb meggondolja, kivel játszmázgasson. Egy szó, mint száz: szép volt! :D

2011. ápr. 11. 16:30
 24/52 anonim ***** válasza:
35%
Szent ég, remélem soha nem kerülök kapcsolatba ilyen nőkkel, mint itt néhány válaszoló. Csak gratulálni tudok: ha konfliktus van az a megoldás, hogy bemosunk egyet. Ez aztán szép. A srác helyébe én nem békülnék, hanem inkább a rendőrségre mennék.
2011. ápr. 11. 16:40
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

Először a kérdés alapján úgy értettem, hogy szex közben szeretné neked azt mondani, hogy k*rva de végülis leesett mit akar... hát eléggé gáz, sőt ez még enyhe kifejezés is.

Én sose mondanék ilyet a barátnőmnek sőt harmadik személyt se látnék szívesen az ágyunkba.

Ha tényleg komolyan gondolta szerintem hagyd el, de ez a te döntésed.

23f

2011. ápr. 11. 16:41
 26/52 anonim ***** válasza:
100%

Tök jogos. Ha engem ütöttél volna meg, én sem állnék veled szóba, nem hogy aztán még én menjek utánad.

Ugyan már...

2011. ápr. 11. 16:41
 27/52 A kérdező kommentje:

köszi a véleményeket, azokat is, amelyek eltérnek.

amúgy zárójelesen megjegyezném, hogy nem vagyok "pasiverő p-csa", egyszer fordult elő és nem képzelem magam nagy harcosnak... na de ismeretlenül is ítélkeztek srácok, ez van, ezt kell szeretni.

2011. ápr. 11. 17:16
 28/52 anonim ***** válasza:
0%
A srác helyében azonnal látleletet vetettem volna, feljelentettelek volna a rendőrségen, és olyan ügyvédet fogadnék ellened, aki kijárna egy kemény letöltendő börtönt részedre. Ha nem nő lennél, hanem férfi, akkor is ezt érdemelnéd. Valójában te nem is vagy nő! Szégyelld magad, Ezzel a felfogással minden jóérzésű embert mélyen megaláztál.
2011. ápr. 15. 11:06
 29/52 anonim ***** válasza:
szerintem meg megérthető hogy kiakadt.már válaszoltam az eleje körül, hogy szombaton énis adtam egy pofont a barátomnak s picit vérzett az orra.Hát ő nem adta vissza nekem, sőt még ő bőjt aztán hozzám.Beszéljétek meg de máskor oan nagyot ne üss nála.én ha kibukok rá pici tarkosokat adok neki, de nem olyan fájdalmasat.
2011. ápr. 15. 11:47
 30/52 anonim ***** válasza:
előző vaok.mármint az megérthető hogy a kérdező kiakadt:Pés az miért baj ha bevallja hogy megtudná verni a barátját??nehogy férfiak azt higgyétek amér nagyobb darabok vagytok nállunk meg amér férfiból vagytok megtudnátok venri a nőket.ugyhogy én megértelek ekdves kérdező de azóta kibékültetek?
2011. ápr. 15. 11:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!