Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogy k. rvázni szeretne. Megütöttem. Mit tegyek?
mielőtt hülyének néznétek, stopp:)
veszekedtünk ma valami kicsiségen és ő dühös lett, ezért azt mondta, hogy ezentúl minden k.rvát meghúz, aki az útjába kerül. erre én gondolkodás nélkül behúztam neki egyet, majd beültem a kocsiba és otthagytam. gyalog jött haza, s azóta nem áll velem szóba. már megbántam, de hangosan mondta és sokan hallották az ismerőseim közül, égett is az arcomon a bőr... szerintetek?
20/L, 2éve vagyunk együtt
Igazad volt, jogosan cseszted le, hagytad ott. Az a séta hazáig biztosan helyretette. DE! Miért kell verekedni? Az erőszak nem megoldás, az sem mentség hogy elkapott az ideg, mert mi lesz ha legközelebb a konyhában a kezed ügyében lesz egy kés pl. ?
Egy pofon lehet hogy belefér, ha nagyon szemtelen vagy bunkó a férfi, de azért azt ne felejtsétek el, és ez neked kedves kérdező és egy korábbi válaszolónak is szól, hogy azért általában a férfi az erősebb. Néhány nő visszaél azzal hogy nőkre nem emelünk kezet és azt hiszik bármit megtehetnek, megüthetik a férfit. Csak azért mert nem üt vissza, akkor már meg lehet ütni? Úgy, hogy eleredjen az orra vére?
No para, jól tetted :D a trollokat meg hagyd a francba, hadd mutogassák egymásnak a virtuális f..ukat :)
Amúgy biztos bántotta a kis férfiúi hiúságát, hogy bemostál neki egyet - mindenesetre a te női hiúságodat is elég keményen bánthatta az, hogy alternatívát lát az útszéli ringyókban. Szóval azt hiszem, jogosan mondhatnám, hogy egy-egy. Legközelebb meggondolja, kivel játszmázgasson. Egy szó, mint száz: szép volt! :D
Először a kérdés alapján úgy értettem, hogy szex közben szeretné neked azt mondani, hogy k*rva de végülis leesett mit akar... hát eléggé gáz, sőt ez még enyhe kifejezés is.
Én sose mondanék ilyet a barátnőmnek sőt harmadik személyt se látnék szívesen az ágyunkba.
Ha tényleg komolyan gondolta szerintem hagyd el, de ez a te döntésed.
23f
Tök jogos. Ha engem ütöttél volna meg, én sem állnék veled szóba, nem hogy aztán még én menjek utánad.
Ugyan már...
köszi a véleményeket, azokat is, amelyek eltérnek.
amúgy zárójelesen megjegyezném, hogy nem vagyok "pasiverő p-csa", egyszer fordult elő és nem képzelem magam nagy harcosnak... na de ismeretlenül is ítélkeztek srácok, ez van, ezt kell szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!