Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt mondta, hogy k....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta, hogy k. rvázni szeretne. Megütöttem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

mielőtt hülyének néznétek, stopp:)

veszekedtünk ma valami kicsiségen és ő dühös lett, ezért azt mondta, hogy ezentúl minden k.rvát meghúz, aki az útjába kerül. erre én gondolkodás nélkül behúztam neki egyet, majd beültem a kocsiba és otthagytam. gyalog jött haza, s azóta nem áll velem szóba. már megbántam, de hangosan mondta és sokan hallották az ismerőseim közül, égett is az arcomon a bőr... szerintetek?

20/L, 2éve vagyunk együtt

2011. ápr. 11. 15:05
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
U.i.: az önvédelem igen is kell, mert igen is van cigánybűnözés.
2011. ápr. 27. 15:47
 42/52 anonim ***** válasza:

XD köszönjük Emese!

Szóval, ha nem vagyok rasszista, akkor álmagyar vagyok. Éééértem...

Ha adsz elég pénzt nagyon szívesen elhúzok ebbôl az országból. Na benne vagy?

2011. ápr. 28. 15:05
 43/52 anonim ***** válasza:
Már itt is segélyért könyörögsz...menj dolgozni...
2011. ápr. 28. 18:02
 44/52 anonim ***** válasza:

XD Emese újra lecsapott!!!XD

Te tényleg azt hiszed, hogy aki NEM rasszista, az cigány??? Gondolkodni kéne kis barátom...

Képzeld, engem is akart már leszúrni cigány srác és vert már meg magyar srác. Mégsem utálom sem a cigányokat, sem a magyarokat. Biztos rosszul csinálom, ugye?-.-

Idióták oldala ez...

22f

2011. ápr. 28. 20:18
 45/52 anonim ***** válasza:
És akkor nem kell önvédelem...Gratulálok
2011. ápr. 28. 23:30
 46/52 anonim ***** válasza:

-.-

Istenkém... nem azt mondtam, hogy nem kell önvédelem, hanem azt, hogy a megfelelô embernek kellene tanítania...

Szövegértelmezés... gratulálok.

2011. ápr. 29. 08:15
 47/52 anonim ***** válasza:
Tehát akkor mégis kell önvédelem, és mivel ő önvédelmet tanít, akkor már agresszív? Visszatérve ő nem megverte a barátját, hanem csak egyet behúzott, nem a világ vége! Ettől agresszív? És egy férfi igen is tűrjön.
2011. ápr. 29. 11:39
 48/52 anonim ***** válasza:

Figyelj ide, ha én egyet behúzok neked, akkor szerintem te aggresszívnek fogsz tartani...

Nem attól agresszív valaki, ha önvédelmet tanít, hanem ha nem tud uralkodni magán...

Ilyen nehéz ezt megérteni? És ismétlem, egy szóval sem mondtam,hogy az önvédelem felesleges. Azt mondom, hogy nem a megfelelô emer tanítja.

Egyébként hány éves vagy?

2011. ápr. 29. 14:17
 49/52 anonim ***** válasza:
Verjétek a pasikat csajok!!!:D
2012. jan. 23. 13:09
 50/52 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, néhány válaszoló itt nem normális! Szóval csak úgy szabadon, lazán beverhet egyet a barátjának, mert az megsértette őt?!Emberek vagyunk, az isten szerelmére már!

Megkérdezném: Soha senkivel nem fordult még itt elő, hogy olyat mondott a másiknak, amit más esetben soha nem tett volna? Szerintem mindenkivel előfordul időnként. De azért vagyunk emberek, hogy ilyenkor elvonuljunk és később, amikor már lehiggadtunk, nyugodtan megbeszéljük egymással a történteket.

Az ilyen viselkedést egyik oldalról sem kell eltűrni. És ami a hímsovinizmust illeti, ez az írásokból nem látszik, a nősovinizmus annál inkább.

2012. jan. 23. 13:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!