Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt mondta, hogy k....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta, hogy k. rvázni szeretne. Megütöttem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

mielőtt hülyének néznétek, stopp:)

veszekedtünk ma valami kicsiségen és ő dühös lett, ezért azt mondta, hogy ezentúl minden k.rvát meghúz, aki az útjába kerül. erre én gondolkodás nélkül behúztam neki egyet, majd beültem a kocsiba és otthagytam. gyalog jött haza, s azóta nem áll velem szóba. már megbántam, de hangosan mondta és sokan hallották az ismerőseim közül, égett is az arcomon a bőr... szerintetek?

20/L, 2éve vagyunk együtt

2011. ápr. 11. 15:05
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:

hát sajna elég nagyra sikerült, tudod én önvédelmet tanítok a kicsiknek, szóval tudok ütni, de eddig soha nem éltem vissza a képességeimmel. kicsit szégyellem, hogy elragadott a hév, nem akartam bántani, úgy láttam, hogy véres papírzsepi volt nála, szóval az ő orra is vérezhetett.

amúgy nem fogom ennyiért kidobni, de megszégyenített mások előtt és ezt meg kell beszélnünk... kíváncsi vagyok, hogy meddig bírja csendben:))

2011. ápr. 11. 15:13
 12/52 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted,hogy nem hagytad magad,de szerintem nem gondolta komolyan,meg egyébként se kellett volna megütni.Két éve együtt vagytok,szereted,tiszteld meg azzal,hogy nem alázod meg ennyire.Nagyon kínos egy srácnak,ha egy nő megüti.Szerintem azért,amit mondott,ütést azért nem érdemelt volna.Elég lett volna,ha elküldöd a p!csába,vagy megmondod neki,h ez eléggé fájt,ilyet azért nem kellett volna mondanod (vérmérséklet szerint) aztán beülsz a kocsiba és elmész.

21/L

2011. ápr. 11. 15:16
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól tetted. Kérjen csak bocsánatot. Utána Te is, de csak "picit".
2011. ápr. 11. 15:19
 14/52 A kérdező kommentje:
az a durva az egészben, hogy soha nem ütöttem meg senkit, persze a kickbox meccseken kívül (7 meccsem volt, de abbahagytam tavaly) és még ennyire nem ragadott el az indulat... szégyellem, de nem szívhatom vissza.
2011. ápr. 11. 15:34
 15/52 A kérdező kommentje:
persze, ha újra beszél velem, akkor megmondom, hogy sajnálom és ezentúl nem teszek ilyesmit... csak azért rossz érzés nekem, mert hiába, hogy a barátom férfi, erősebb és legalább 20kilóval több is nálam, de tudom, hogy megverhetném, ha akarnám... s nem akarom, hogy az állat előjöjjön belőlem valaha is...:(
2011. ápr. 11. 15:36
 16/52 anonim ***** válasza:
48%

ma 15:36

Már előjött... mellesleg, hogy a fenébe taníthat önvédelmet egy olyan valaki, aki még önmagától sem képes másokat megvédeni?

2011. ápr. 11. 15:38
 17/52 anonim ***** válasza:
21%

Naná, hogy ő van megsértődve!!!

Látszik, hogy nem is szereted azt a srácot, csak magad mellett akarod tartani,pl hogy a barinőid előtt menőzz!

Barátod csak egy IGAZI nőt akar, de meg így reagálsz???

Állatiasok vagytok lányok...

Hagyd élni azt a srácot!!! Ha szeretnéd, és nem lennél ennyire önző, megértenéd...

Viva prostitutes!!!

22F

2011. ápr. 11. 15:39
 18/52 anonim ***** válasza:
23%
Hm, lehet én a pasid helyében vissza ütöttem volna:)
2011. ápr. 11. 15:41
 19/52 anonim ***** válasza:
0%

Ja, azt még elfelejtettem leírni, hogy persze Nektek lányok szabad fűvel-fával csalni a kanotokat, ugye?

Viszont ha egy srác csinálja ezt, már egy utolsó bunkó paraszt...

SZÁNALOM.

Viva prostitutes!!!

22F

2011. ápr. 11. 15:44
 20/52 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és attól, hogy volt néhány másodosztályú meccsed, ne hidd, hogy te vagy G.I. Jane:) Ha verekedés lenne köztetek, te veszítenél. Szóval tartsd vissza azt a vadállatot:D Egyébként annyira rühellem az ilyen magukat kemények gondoló, férfi verő p*csákat...OMG
2011. ápr. 11. 15:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!