Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogy k. rvázni szeretne.
Megütöttem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
mielőtt hülyének néznétek, stopp:)
veszekedtünk ma valami kicsiségen és ő dühös lett, ezért azt mondta, hogy ezentúl minden k.rvát meghúz, aki az útjába kerül. erre én gondolkodás nélkül behúztam neki egyet, majd beültem a kocsiba és otthagytam. gyalog jött haza, s azóta nem áll velem szóba. már megbántam, de hangosan mondta és sokan hallották az ismerőseim közül, égett is az arcomon a bőr... szerintetek?
Utolsó: Mi lenne, ha az okoskodás helyett megtanulnál helyesen írni?
2011. ápr. 15. 20:15
32/52 anonim válasza:
kedves utolsó! Hát nem okoskodok csak a véleményemet mnodtam el és lehet helyesebben tudok én irni magyarúl mnit te! Amiért még elirtam néhány betűt attól még nehogy azt hidd már hogy nem tudok irni.siettem és nem figyeltem mit irok.amugy meg megtudhatnám, hogy mivel okoskodtam?
2011. ápr. 15. 20:53
33/52 A kérdező kommentje:
kibékültünk, ha épp érdekel. ja és aki azt írta, hogy börtönbe akart volna juttatni, sok sikert kívánok majd arra az esetre, ha lesz egy barátnőd, aki megelégeli a hímsovinizmusodat.
na és, hogy szégyent hoztam minden jóérzésű emberre? na nee:)) aztán a magukat magyarnak valló, seggnyaló c.gányok nem hoznak szégyent rátok, ugye?
amúgy ha valakit érdekel, kibékültünk és mindketten bocsánatot kértünk egymástól.
2011. ápr. 16. 18:10
34/52 anonim válasza:
örülök neki h kibékültetek, és nyugi nem hoztál te senkire szégyent. mindenki követ el hibákat, méghozzá ha ideges.a kérdezőt meg akko szóljátok meg, ha nem csináltatok még olyat amit megbántatok.
2011. ápr. 16. 18:42
35/52 anonim válasza:
Ha egy ember megüt egy másikat, az ne dumáljon hímsovinizmusról se, meg semmiféle jogról. Nem érdekel az önigazoló hülye dumád, hogy neked azért van jogod megütni egy másik embert, betörni az orrát, mert felbosszantott az ostoba szavaival. jól néznénk ki, ha mindenkinek be lehetne törni az orrát, akinek nem tetszik a véleménye. Holnap majd agyonvered a kenyérbolti kiszolgálót, ha elfogy a kenyér. Szerintem, Te nem vagy normális! Remélem elmenekülnek az emberek a közeledből, mielőtt kivégzed őket. Mert ki tudja esetleg rosszat álmodtál.
2011. ápr. 16. 22:48
36/52 anonim válasza:
Hát már megse haragudj de az nem összeverés, ha pofonvágom a barátomat azért, mert csunyát mond nekem.
2011. ápr. 17. 10:42
37/52 anonim válasza:
És ha te mondasz neki olyat, akkor ő is megüthet, kedves utolsó? Jaaa, hogy te nő vagy, téged nem lehet...
2011. ápr. 17. 14:40
38/52 anonim válasza:
én nem mondok olyat szinte sose.
2011. ápr. 17. 20:30
39/52 anonim válasza:
A kérdező egy agresszív, verekedős rasszista hisztérika...
Aki "önvédelmet" tanít kicsiknek...
Az ilyenek miatt tart ott ez az ország, ahol...
Ezúton gratulálok. Szánalom
2011. ápr. 27. 10:40
40/52 anonim válasza:
Már elnézést, miért is lenne a kérdező agresszív? Mert megalázták, és kiáll magáért? Miért rasszista? Az olyan álmagyarok miatt megy tönkre az ország, mint amilyen te vagy. Ha nem tetszenek a magyarok, el lehet menni Magyarországról!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!