Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotokkal egyikőtök sokkal jobban keres, h oldjátok meg?
Fél éve vagyunk együtt, de nem élünk együtt. Huszonéves egyetemisták-dolgozók vagyunk. Annyi különbséggel, h engem a szüleim támogatnak amíg tanulok, őt nem tudják. Így neki a fizetése teljes mértékben elmegy a kiadásaira(nem pazarol) míg nekem eleve jobban fizetett melóm van, és a fizum egy része elmegy a kiadásokra, a többi a zsebpénzem úgymond, ami azért elég sok. Így én végülis bármikor elmehetek beülni egy kávéra vagy hasonlók, neki ezt meg kell gondolnia. Hiába hívom sokszor mondja h jó de nem iszik semmit. Értem h kínos neki, mert a jólneveltség azt diktálja h ő hívjon meg engem is, vagy legalább a maga italát fizesse. De én meg olyan szívesen csinálnék néha kicsit pénzesebb programokat, ha már annyit dolgozok, de így nehéz. Szerintetek ilyenkor mi a jó megoldás? Régebben, mikor ő keresett jobban ő is mindig önzetlenül meghívott mindenhova, vett kaját közösen főztünk stb. Ezért nem értem h miért baj neki ha néha én fizetek.
Ti az ilyen helyzetet h oldanátok meg? Akartunk közösen is nyaralni, de egyelőre nem úgy néz ki h sikerül összegyűjtenie a pénzt, főleg h most a szülei egészségileg bajba kerültek és adott nekik pénzt.
köszi!(én vagyok a lány)
Ezt elmondtad neki is?
Szerintem mond el neki, hogy téged az tesz boldoggá ha vele együtt vagy a jóban is és a rosszban is.
Még egyetemistaként mi is így voltunk,párom is tiédhez hasonló ilyen szempontból.
Én elbeszélgettem vele.
Megkérdeztem,hogy komolyan gondolja e velem,igen volt a válasz.
Akkor mondtam,hogy fejezze be amit csinál,mert ha komolyan tervezzük,akkor ne ezen akadjunk már fenn,bőven lesz olyan amikor ő keres többet,pl amikor gyerek lesz,ez garantált.
Megértette,kibirta azt a 2 évet ami volt,most én épp babázok,bár max gyed,az ő fizuja harmada csak,így most a luxusnak számitó kiadások egy az egyben rámaradnak.
Most már érti,hogy miért volt buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!