Nektek nincs hiányérzetetek ha egy együtt töltött hét után a párotokkal újra nem lehettek együtt?
Nyaralni voltunk 1 hétre, most hazajöttünk, mindketten a saját lakásunkba. Nem élünk együtt, fél éve járunk. Azért "váltunk külön" mert neki is dolga van még és nekem is, dolgozni megyünk holnap stb. De annyira hiányzik, teljesen megszoktam h állandóan velem van és folyton csak arra tudok gondolni h mikor láthatom újra.
Ez normális? ...én nem akarok tőle függni, meg jól akarom érezni magam nélküle is de most olyan hiányérzetem van:(
22L
nekem is mindig ilyen hiányérzetem van, és igen, nyaralás/több együtt töltött nap után még rosszabb :(
19/L
Mindig hiányérzetem volt a hétvégék után, mert mi 3 évig éltünk távkapcsolatban, úgy hogy kéthetente-háromhetente találkoztunk...Sokszor sírva ültem fel a buszra annyira rossz volt. Aztán a hétköznapok hamar elteltek, mert mindig volt dolog...
Probléma mostmár megoldva, mert együtt lakunk :)
22-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!