Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még neki áll feljebb? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még neki áll feljebb? Hogy lehet egy nő ennyire gusztustalan?

Figyelt kérdés
Úgy volt hogy ma éjszaka dolgoznom kell de nem, miközben jöttem haza bementem egy haveromhoz és iszogattunk egy kicsit. Mikor haza értem láttam hogy még nem alszik a barátnőm gondoltam elleszünk ma este, még ajándékot is hoztam neki. Csak éppen benyitottam a szobába és ő meg valaki A SAJÁT HÁZAMBAN A SAJÁT ÁGYAMBAN, A SAJÁT BARÁTNŐMET kúrta ki tudja hányadszor. Elborult az agyam és neki ugrottam az embernek a barátnőmnek meg szerencséje volt hogy ő nem kapott. Kiteszem a lábam egy éjszakára és erre jövök haza? Mit nem adtam meg neki amit ez a gilisztás igen? A múltkor meg még ő sértődött meg és vissza kellett szereznem. Persze most én vagyok az agresszív állat akit ki kell zárni a szobából és meg kell rá sértődni megint. Tényleg azon vagyok hogy mindjárt berugom az ajtót. Kirakom a házból nem bocsátok meg neki de előre látom magam előtt azt hogy könyörög. Nem nyit ajtót. Az előbb még ő kiabált velem. Szidjátok vagy mondjatok valamit mert idegrohamot kapok tényleg! Hogy van ehhez pofája egy nőnek? :S
2013. ápr. 2. 00:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Így kell ezt. Telt kapcsold ki.

ha az annya kérdi mi volt a baj annak megmondhatod a lánya egy ribanc és miért dobtad ki. Hagy örüljenek egymásnak.

2013. ápr. 2. 10:35
 32/36 anonim ***** válasza:

Ez nagyon brutális!! Durva, milyen nők vannak! :(

Én már azon melegébe mikor az ágyból kiszedtem kizártam volna a szakadó hóesésbe a cuccait meg utánahajigáltam volna! Öltözzön fel odakint. Egy ilyennel én nem fogok a házamban egy levegőt szívni egy percig se.

Ne is vedd fel a telefont soha többé kapcsold is ki ha lehet, sz*rd le magasról a csajt! Nagyon durva.

2013. ápr. 2. 10:38
 33/36 anonim ***** válasza:
36%
pakold tele a netet a meztelen kepeivel...
2013. ápr. 2. 10:46
 34/36 anonim ***** válasza:

az már kicsinyes bosszú...

de az biztos, hogy jobban éreznéd magam tőle :D

én a pasi kocsijának a kereit szúrkálnám ki. de csak hónapokkal később, hogy ne lásson összefüggést :D

2013. ápr. 2. 11:13
 35/36 anonim ***** válasza:

Volt egy haverom.Tudtuk hogy megcsalja a barátnője,de nem hitte el nekünk.Egyik közös haver,felhívta magához a csajt,rejtett kamera beüzemelve ahogy kell.Meg vacsiztak,megittak egy üveg bort,haver bevitte a szobába a csajt,ráment,elkezdtek vetkőzni,majd haver megszólalt hogy ő nem akarja.Felőltöztek,csaj elment haza,haver vitte a csaj barátjának a video felvételt,hogy mekkora ribanc a nője.Akkor már elhitte.Hétvégén,gyertyafényes vacsival várta a csajt haver,megvacsoráztak,megittak egy üveg bort,mentek egyből az ágyba.D..gás közben fogta magát haver,betolta a csaj seggébe,az űvöltött,sikított,szólt neki hogy hagyja abba,haver meg csak tolta neki izomból.Majd mikor végzett vele,megfogta a csajt,úgy meztelenül kidobta az utcára,utána a ruháit,meg egy marék aprót,és annyit mondott neki: "ennyit érsz"!

Na ezt kellene neked is csinálni!

2013. ápr. 3. 15:43
 36/36 A kérdező kommentje:
Ez is megérdemelné hogy jól seggbe b*ssza valaki.
2013. ápr. 3. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!