Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még neki áll feljebb? Hogy lehet egy nő ennyire gusztustalan?
Így kell ezt. Telt kapcsold ki.
ha az annya kérdi mi volt a baj annak megmondhatod a lánya egy ribanc és miért dobtad ki. Hagy örüljenek egymásnak.
Ez nagyon brutális!! Durva, milyen nők vannak! :(
Én már azon melegébe mikor az ágyból kiszedtem kizártam volna a szakadó hóesésbe a cuccait meg utánahajigáltam volna! Öltözzön fel odakint. Egy ilyennel én nem fogok a házamban egy levegőt szívni egy percig se.
Ne is vedd fel a telefont soha többé kapcsold is ki ha lehet, sz*rd le magasról a csajt! Nagyon durva.
az már kicsinyes bosszú...
de az biztos, hogy jobban éreznéd magam tőle :D
én a pasi kocsijának a kereit szúrkálnám ki. de csak hónapokkal később, hogy ne lásson összefüggést :D
Volt egy haverom.Tudtuk hogy megcsalja a barátnője,de nem hitte el nekünk.Egyik közös haver,felhívta magához a csajt,rejtett kamera beüzemelve ahogy kell.Meg vacsiztak,megittak egy üveg bort,haver bevitte a szobába a csajt,ráment,elkezdtek vetkőzni,majd haver megszólalt hogy ő nem akarja.Felőltöztek,csaj elment haza,haver vitte a csaj barátjának a video felvételt,hogy mekkora ribanc a nője.Akkor már elhitte.Hétvégén,gyertyafényes vacsival várta a csajt haver,megvacsoráztak,megittak egy üveg bort,mentek egyből az ágyba.D..gás közben fogta magát haver,betolta a csaj seggébe,az űvöltött,sikított,szólt neki hogy hagyja abba,haver meg csak tolta neki izomból.Majd mikor végzett vele,megfogta a csajt,úgy meztelenül kidobta az utcára,utána a ruháit,meg egy marék aprót,és annyit mondott neki: "ennyit érsz"!
Na ezt kellene neked is csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!