Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még neki áll feljebb? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még neki áll feljebb? Hogy lehet egy nő ennyire gusztustalan?

Figyelt kérdés
Úgy volt hogy ma éjszaka dolgoznom kell de nem, miközben jöttem haza bementem egy haveromhoz és iszogattunk egy kicsit. Mikor haza értem láttam hogy még nem alszik a barátnőm gondoltam elleszünk ma este, még ajándékot is hoztam neki. Csak éppen benyitottam a szobába és ő meg valaki A SAJÁT HÁZAMBAN A SAJÁT ÁGYAMBAN, A SAJÁT BARÁTNŐMET kúrta ki tudja hányadszor. Elborult az agyam és neki ugrottam az embernek a barátnőmnek meg szerencséje volt hogy ő nem kapott. Kiteszem a lábam egy éjszakára és erre jövök haza? Mit nem adtam meg neki amit ez a gilisztás igen? A múltkor meg még ő sértődött meg és vissza kellett szereznem. Persze most én vagyok az agresszív állat akit ki kell zárni a szobából és meg kell rá sértődni megint. Tényleg azon vagyok hogy mindjárt berugom az ajtót. Kirakom a házból nem bocsátok meg neki de előre látom magam előtt azt hogy könyörög. Nem nyit ajtót. Az előbb még ő kiabált velem. Szidjátok vagy mondjatok valamit mert idegrohamot kapok tényleg! Hogy van ehhez pofája egy nőnek? :S
2013. ápr. 2. 00:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Nem tudnék bízni egy ilyen után senkiben, főleg ha így reagálja le. Nyilván azt szeretné hogy aludj rá 1-2 napot, utána menjen minden tovább ahogy eddig volt mert az neki kényelmes.
2013. ápr. 2. 02:44
 22/36 anonim ***** válasza:

Mar ott nyomban ki kellett volna penderiteni a hazbol, nem meg hallgatni hogy miket dumal!

Volt osztalytarsam (csaj) is erre ment haza, de a ferje egy masik pasival volt. Kopni-nyelni nem tudott.

2013. ápr. 2. 03:41
 23/36 anonim ***** válasza:
Egy percet nem gondolkodnék rajta,össze verném mind a kettőt,azt kidobnám őket.A megbocsájtásra véletlenűl sem gondolnék.Ne haragudj meg,de az ilyen"retkek" soha nem változnak meg.Pusztítanám őket az életemből.
2013. ápr. 2. 05:28
 24/36 anonim ***** válasza:
Bármennyire is szeretném a barátnőm, egy ilyen után kivágnám a pi•sába, nem hogy még ő hisztizne. A másik farkán nem hisztizett az ágyadban, a te házadban? Mi jogon engedett be oda idegent? Dobd ki a kuvát, mert kihasgnál, meg lefijal neked pár idegen kölyköt. Az ilyen nő hulladék!
2013. ápr. 2. 06:22
 25/36 anonim ***** válasza:
A megcsaláshoz sem lenne gerincem, nemhogy ahhoz, hogy a párom házában. Undorító. Rendes tőled, hogy éjszaka nem dobtad ki (gondolom), bár én nem tűrtem volna meg, de ha felkelt, az legyen az első, hogy "kalap-kabát".
2013. ápr. 2. 06:48
 26/36 anonim ***** válasza:
Na, kivágtad már a pitsát?
2013. ápr. 2. 07:42
 27/36 anonim ***** válasza:

Ne engedd, hogy visszakönyörögje magát!

Majd írd meg, mi lett!

2013. ápr. 2. 08:12
 28/36 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy miért hagytad, hogy bezárkózzon a te házadban? Én abban a pillanatban szórtam volna ki a cuccait a szép kis hóesésbe.
2013. ápr. 2. 08:20
 29/36 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy még mindig kuvára szeretem de inkább megelőzöm a következő ilyen alkalmat. Már éjszaka elkezdtem pakolni a cuccait amit találtam közben direkt hangoskodtam hogy nehogy már aludjon, hajnalban még mindig nem akart be engedni szóval felfeszítettem a zárat és onnan is kipakoltam a cuccait közbe meg ment a siránkozás meg még akkor is amikor kiraktam. Most meg hívogat de nem veszem fel és smseket meg üzeneteket ír hog beszéljük meg. Most ezen mit lehet megbeszélni? Azt hogy mennyire élvezték? Mert a geccis zsebkendőt ott hagyták.
2013. ápr. 2. 09:30
 30/36 anonim ***** válasza:

Ember, hányszor aludhattál már más férfi lepedőre száradt spermájában?!

Túl jószívű voltál. Biztos kivágtam volna már az éjjel.

2013. ápr. 2. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!