Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még neki áll feljebb? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még neki áll feljebb? Hogy lehet egy nő ennyire gusztustalan?

Figyelt kérdés
Úgy volt hogy ma éjszaka dolgoznom kell de nem, miközben jöttem haza bementem egy haveromhoz és iszogattunk egy kicsit. Mikor haza értem láttam hogy még nem alszik a barátnőm gondoltam elleszünk ma este, még ajándékot is hoztam neki. Csak éppen benyitottam a szobába és ő meg valaki A SAJÁT HÁZAMBAN A SAJÁT ÁGYAMBAN, A SAJÁT BARÁTNŐMET kúrta ki tudja hányadszor. Elborult az agyam és neki ugrottam az embernek a barátnőmnek meg szerencséje volt hogy ő nem kapott. Kiteszem a lábam egy éjszakára és erre jövök haza? Mit nem adtam meg neki amit ez a gilisztás igen? A múltkor meg még ő sértődött meg és vissza kellett szereznem. Persze most én vagyok az agresszív állat akit ki kell zárni a szobából és meg kell rá sértődni megint. Tényleg azon vagyok hogy mindjárt berugom az ajtót. Kirakom a házból nem bocsátok meg neki de előre látom magam előtt azt hogy könyörög. Nem nyit ajtót. Az előbb még ő kiabált velem. Szidjátok vagy mondjatok valamit mert idegrohamot kapok tényleg! Hogy van ehhez pofája egy nőnek? :S
2013. ápr. 2. 00:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez volt. Az egyik legjobb haverom húzta meg a nőmet. Utána a csaj meg kérdezte tőlem, hogy miért vagyok ideges, ők csak lefeküdtek egymással, de nem csalt meg.

Kérdeztem tőle WTF? Lefeküdtek, de nem csalt meg? :O

2013. ápr. 2. 00:47
 12/36 anonim ***** válasza:
85%
Nade miért a fazont osztottad ki? Nem ő volt a ludas hanem a qurva barátnőd.Ez a csaj ,ha visszafogadod akkor is félre fog qurni mert a vérében van.Valamit rosszul csinálsz az tuti.
2013. ápr. 2. 00:51
 13/36 A kérdező kommentje:
Ilyet se hallottam még :D sok értelmes... az a bajuk hogy túl jó dolguk van
2013. ápr. 2. 00:54
 14/36 A kérdező kommentje:
Mert nőket nem bántok, bár megérdemelt volna vagy 2 kibeb*szott nagy pofont. Ami késik nem múlik. De megbánnám.
2013. ápr. 2. 00:55
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Hogy van ehhez pofája egy EMBERNEK? - én így kérdezném.

Nem nagyobb bűn, mert nő.

Persze mindemellett büdös qrva, rohadjon ki a bele, de nem azért, mert nő, hanem mert ember. Elvileg.

2013. ápr. 2. 01:14
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki és vissza ne fogadd! Én is hasonló képen jártam a volt párommal... Egyből repült. Persze aztán próbálta magát visszakönyörögni, de esélye nem volt. 25N
2013. ápr. 2. 01:18
 17/36 anonim ***** válasza:
73%

Leírom mit kell tenned!

1.berúgod az ajtót

2.ki*szod a ház elé, bezárod az ajtót

3. összepakolod a cuccát zsákba és kirakod

Egy ilyen retkes k*nak nem szabad megbocsájtani!!!

Egy éjszakát nem érdemel a házadba többet!!!!!!!

Írj majd hogy mivolt!!! 20/L

2013. ápr. 2. 01:42
 18/36 anonim ***** válasza:
83%
18-assal egyetértek. Majd írd meg, mi volt.
2013. ápr. 2. 01:48
 19/36 anonim ***** válasza:
88%
Dob ki a francba, mert még egy zabi gyereket is majd a nyakadra ver, aztán 25. évig fizethetsz gyerektartást más gyerekére. Ne legyél hülye.
2013. ápr. 2. 01:53
 20/36 anonim ***** válasza:

Sajnálom, ami történt.

Ha ezt megcsinálta a barátnőd - illetve gondolom, most már exed -, akkor semmi értelme nincs annak, hogy tovább tűrj. Pakold össze a cuccait reggel, és add ki az útját. Engem is megcsaltak, szintén arra jöttem haza, hogy a saját ágyamban egy vadidegen nővel volt a "szerelmem". Természetesen neki állt feljebb, mikor számon kértem. De hát, ez van. Sok időbe telt, mire túlléptem rajta, de túl éltem.

Nem minden nő egyforma, nem kell egy kalap alá venni mindenkit.

Ezt azoknak mondom, akik általánosítanak.

2013. ápr. 2. 02:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!