Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még neki áll feljebb? Hogy lehet egy nő ennyire gusztustalan?
Nekem is ez volt. Az egyik legjobb haverom húzta meg a nőmet. Utána a csaj meg kérdezte tőlem, hogy miért vagyok ideges, ők csak lefeküdtek egymással, de nem csalt meg.
Kérdeztem tőle WTF? Lefeküdtek, de nem csalt meg? :O
Hogy van ehhez pofája egy EMBERNEK? - én így kérdezném.
Nem nagyobb bűn, mert nő.
Persze mindemellett büdös qrva, rohadjon ki a bele, de nem azért, mert nő, hanem mert ember. Elvileg.
Leírom mit kell tenned!
1.berúgod az ajtót
2.ki*szod a ház elé, bezárod az ajtót
3. összepakolod a cuccát zsákba és kirakod
Egy ilyen retkes k*nak nem szabad megbocsájtani!!!
Egy éjszakát nem érdemel a házadba többet!!!!!!!
Írj majd hogy mivolt!!! 20/L
Sajnálom, ami történt.
Ha ezt megcsinálta a barátnőd - illetve gondolom, most már exed -, akkor semmi értelme nincs annak, hogy tovább tűrj. Pakold össze a cuccait reggel, és add ki az útját. Engem is megcsaltak, szintén arra jöttem haza, hogy a saját ágyamban egy vadidegen nővel volt a "szerelmem". Természetesen neki állt feljebb, mikor számon kértem. De hát, ez van. Sok időbe telt, mire túlléptem rajta, de túl éltem.
Nem minden nő egyforma, nem kell egy kalap alá venni mindenkit.
Ezt azoknak mondom, akik általánosítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!