Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tényleg semmi sem jó? :S
Az első barátnőm azért volt kiakadva, hogy előtte még sosem jártam mással, és azt mondta, én még biztos nem éltem ki magam, meg hogy mivel vele veszítettem el, ezért tutira mással is ki akarom majd próbálni. Annyira rápörgött erre, hogy hiába mondtam bármit, egy idő után szakított velem, mert azt mondta, nem akarja megvárni, hogy én dobjam ki őt, amikor majd rájövök, hogy tényleg nem éltem még ki magam és hogy neki volt igaza... -.-'
Erre a mostani csajom meg azon van kiakadva, hogy nem ő volt nekem az első, hanem az előző barátnőm, és hogy ő biztos nem olyan szép, meg nem ügyes az ágyban, meg mittomén, mint az exem, meg hogy mivel nekem az exem volt az "első" minden szempontból, ezért tutira őhozzá kötődök jobban, és a mostani barátnőm azt hiszi, hogy emiatt ő már csak mindig a 2. lehet nálam... és most azt hiszi, hogy mivel ő "úgyse lesz soha elég jó nekem", ezért előbb-utóbb én úgyis ki fogom őt dobni... Mi a franc? :S
Csajok, valaki magyarázza már el nekem, hogy ilyenkor mi van? Az se jó, ha elsők vagytok egy pasinak, meg az se jó, ha nem ti vagytok az elsők? Akkor tulajdonképpen mi a jó? :D De most komolyan...
Az első csajodnak valahol azért igazi van szerintem, annak legalább van egy kis alapja (már ha egy egész életre nézzük a dolgot).
A második viszont... hát, talán nem mutatod ki eléggé, hogy szereted. Ha érezné, hogy neked ő a legfontosabb, és mennyire szerelmes vagy, akkor tuti nem jutna eszébe, hogy ő nálad csak a második...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!