Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem fura ha valaki eltartja a volt feleségét még mindig? A féltékenység mondatja velem?
Nem akarom beosztani a párom pénzét, de van pár dolog ami zavar. Eddig azt hittem, hogy nem fizet gyerektartást mivel a gyerek hol nála van, hol az anyjánál (kb. fele-fele arányban) és mindent ő veszi meg neki. Most hogy összeköltöztünk derült ki, hogy utal a volt feleségének 100ezret havonta. Szerintem ez rengeteg arra, hogy ott van kb. két hetet a gyerek nála. Azt állítja, hogy ennek a fedezésére megy, de ez irreálisan magas. Tudom hogy a nő nem keres túl sokat, de azért 100-130 körül kikap szerintem. Szóval ebből már etethetné a gyereket...
Én vagyok a h.lye, hogy így gondolom? Csak szerintem "asszonytartás" ez? De miért takarózik előttem a gyerekkel?
Szia, én most vagyok válófélben.........3 gyerekkel, a pici 7 hónapos. Párom miatt mentünk szét, szerelmes lett.
200 ezer forintot ad minden hónapban, 550 ezer forintot keres. Ezt ő sajátmagától ajánlotta fel, miért ne fogadnám el? Ezen felül mindent ami szükséges megvesz nekik ha úgy gondolja. Elvinni nem viszi őket, max hetente 3-4 órát hétvégén, mert külföldön dolgozik, tehát mindig velem vannak.
Nem mondtam egy szóval sem hogy lenne közöttük valami. Biztos nincs, egyébként is párom hagyta el.
Az teljesen más dolog, hogy itthon ő fizeti a rezsit. Együtt élünk, eddig sem volt kevesebb amit fizetett (nekem egy 2szobás új építésű lakásom van, aminek a rezsije kb. semmi a házhoz képest, szóval nem fogom ennek a felét fizetni:))
Nem akarom beosztani a pénzét. Ő keresi, semmi közöm hozzá. csak szerintem ez abszurd dolog. Amúgy is rákölt ennyit havonta a gyerekre. De költhet 200-250et is, mert kire költse az ember a pénzét, ha nem a gyerekére, csak akkor a közvetlenül rá. Szerintem.
Köszönöm amúgy a véleményeket.
Szerintem engem is zavarna, ha párom a volt feleségét tömné pénzzel. Ha a gyerekre költi, vagy a gyereknek tenné félre pl. betétéként, az egyáltalán nem zavarna, de úgy h a feleség is keres, és csak 2 hetente van nála a gyerek, kötelessége lenne neki is eltartani a gyereket, hisz dolgozik. Szerintem próbálja a pasit kihasználni a gyereken keresztül. Megkérdezném, h mire költi a 100e ft-t, mindent a gyerekre? Kétlem.
De lehet tévedek, és vannal normális exfeleségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!