Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem fura ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem fura ha valaki eltartja a volt feleségét még mindig? A féltékenység mondatja velem?

Figyelt kérdés

Nem akarom beosztani a párom pénzét, de van pár dolog ami zavar. Eddig azt hittem, hogy nem fizet gyerektartást mivel a gyerek hol nála van, hol az anyjánál (kb. fele-fele arányban) és mindent ő veszi meg neki. Most hogy összeköltöztünk derült ki, hogy utal a volt feleségének 100ezret havonta. Szerintem ez rengeteg arra, hogy ott van kb. két hetet a gyerek nála. Azt állítja, hogy ennek a fedezésére megy, de ez irreálisan magas. Tudom hogy a nő nem keres túl sokat, de azért 100-130 körül kikap szerintem. Szóval ebből már etethetné a gyereket...

Én vagyok a h.lye, hogy így gondolom? Csak szerintem "asszonytartás" ez? De miért takarózik előttem a gyerekkel?

2013. márc. 27. 21:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szia, én most vagyok válófélben.........3 gyerekkel, a pici 7 hónapos. Párom miatt mentünk szét, szerelmes lett.

200 ezer forintot ad minden hónapban, 550 ezer forintot keres. Ezt ő sajátmagától ajánlotta fel, miért ne fogadnám el? Ezen felül mindent ami szükséges megvesz nekik ha úgy gondolja. Elvinni nem viszi őket, max hetente 3-4 órát hétvégén, mert külföldön dolgozik, tehát mindig velem vannak.

2013. márc. 28. 08:35
 22/23 A kérdező kommentje:

Nem mondtam egy szóval sem hogy lenne közöttük valami. Biztos nincs, egyébként is párom hagyta el.

Az teljesen más dolog, hogy itthon ő fizeti a rezsit. Együtt élünk, eddig sem volt kevesebb amit fizetett (nekem egy 2szobás új építésű lakásom van, aminek a rezsije kb. semmi a házhoz képest, szóval nem fogom ennek a felét fizetni:))

Nem akarom beosztani a pénzét. Ő keresi, semmi közöm hozzá. csak szerintem ez abszurd dolog. Amúgy is rákölt ennyit havonta a gyerekre. De költhet 200-250et is, mert kire költse az ember a pénzét, ha nem a gyerekére, csak akkor a közvetlenül rá. Szerintem.

Köszönöm amúgy a véleményeket.

2013. márc. 28. 09:22
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem engem is zavarna, ha párom a volt feleségét tömné pénzzel. Ha a gyerekre költi, vagy a gyereknek tenné félre pl. betétéként, az egyáltalán nem zavarna, de úgy h a feleség is keres, és csak 2 hetente van nála a gyerek, kötelessége lenne neki is eltartani a gyereket, hisz dolgozik. Szerintem próbálja a pasit kihasználni a gyereken keresztül. Megkérdezném, h mire költi a 100e ft-t, mindent a gyerekre? Kétlem.

De lehet tévedek, és vannal normális exfeleségek.

2013. ápr. 1. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!