Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem fura ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem fura ha valaki eltartja a volt feleségét még mindig? A féltékenység mondatja velem?

Figyelt kérdés

Nem akarom beosztani a párom pénzét, de van pár dolog ami zavar. Eddig azt hittem, hogy nem fizet gyerektartást mivel a gyerek hol nála van, hol az anyjánál (kb. fele-fele arányban) és mindent ő veszi meg neki. Most hogy összeköltöztünk derült ki, hogy utal a volt feleségének 100ezret havonta. Szerintem ez rengeteg arra, hogy ott van kb. két hetet a gyerek nála. Azt állítja, hogy ennek a fedezésére megy, de ez irreálisan magas. Tudom hogy a nő nem keres túl sokat, de azért 100-130 körül kikap szerintem. Szóval ebből már etethetné a gyereket...

Én vagyok a h.lye, hogy így gondolom? Csak szerintem "asszonytartás" ez? De miért takarózik előttem a gyerekkel?

2013. márc. 27. 21:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%
Legyetek külön kasszán, le akkor levan a gond.
2013. márc. 27. 22:34
 12/23 anonim ***** válasza:
64%

Fura-nem fura, kinek mi :)

Van az ismeretségi körünkben hasonló. Igaz ott a volt férj tényleg keres nagyon szépen.. Otthagyta a házat, fizeti a rezsit, közben a két gyereknek megad mindent. Neki így normális. Én a volt feleséget sem bántom, miért ne fogadná el a segítséget? Mindketten nagyon kedves, értelmes emberek. A pénz a voltférjnek nem számít, békében váltak el. A gyerekeknek így van meg mindenük.

2013. márc. 27. 22:34
 13/23 A kérdező kommentje:
Mint írtam még félig külön kasszán vagyunk (annyi, hogy a rezsit ő fizeti, az ő háza, de nekem nem kell semmit megvegyen) de ha lesz közös családunk ezt nem lehet majd kivitelezni.
2013. márc. 27. 22:37
 14/23 anonim ***** válasza:
86%

Esetleg ha full kozos kasszan lesztek, akkor beleszolsz majd, felteve h zavarja ez a megelheteseteket.

Tudod van ez ugy, h az egyik fel ugy jut el x pozicioba a jo jovedelemig, h a masik fel hosszabb idon at sok dologrol lemond, igy tamogatja ot. Ilyen esetben ez a meglldas korrekt, hiszen miert a hatterbe szorulo

Maradna ki a haszonbol, mire a befektetett munka gyumolcsozni kezd?

Van erre azert pelda boven...

Pl a batyam ma az 5-10 evvel ezelotti fizujanak a nyolcszorosat keresi.

A sogornom pedig kb azota dolgozni sem tud.

Hogy miert?

Azert mert a sogornom vallalta, hogy a harom gyermekuket, a haztartast es kb mindent, ami szervezest igenyel magara vesz, kozben a batyam egyetemre jarhatott, a munkajanak szentelhetett napi 12 orat es lepkedhetett elore.

Ha a sogornom nem mond le a sajat jovedelemrol, hanem o is tovabb ingazik napi 2x 100 km-t, akkor a batyamnak erre eselye sem lett volna, hiszen ki kellett volna vennie a reszet ugyanugy a csalad koruli munkakbol. Nem lett volna se egyetem, se kulfoldi 1-2 hetes tovabbkepzesek, se napi 4 oranyi tulorara lehetoseg a letran valo feljebb lepkedes erdekeben.

Ok igy ketten egyutt most joval elorebb vannak, mint a masik esetben lennenek.

De ha most valnanak, akkor a sogornom maradna a munkanelkuli 3 gyermekes anya szerepeben, a batyam meg keresne tovabbra is 800 ezret egy honapban. Ha kozos felugyelet lenne es nem kellene gyerektartast fizetnie, akkor a sogornom x "elvesztegetett" v utan kezdhetne ujra epiteni az eletet, a megelheteset, a batyam pedig sajatjanak tekinthetne azt a penzt, aminek a megteremteseben a hatterbol a sogornom is bosegesen segitett.

Ez igy korrekt lenne? Nem hinnem. Persze torvenyes lenne, de nem korrekt emberileg.

2013. márc. 27. 22:56
 15/23 bumbi02 ***** válasza:
100%
Szüleim váltak. Apám azóta is besegít, ha anyámnak nincs pénze. Ha kell tüzifával, ha kell pénzzel. Anyám osztályvezető, apám nyugdíjas. És szerintem ez így normális. ha kell segít.
2013. márc. 27. 23:18
 16/23 anonim ***** válasza:
71%

"Nem az idő számít, ha egyáltalán nem látogatja a gyereket, akkor is jár a gyerektartás."

Közös felügyelet alatt nem kell gyerektartást fizetni, mivel továbbra is közösen gondoskodnak a gyerekről.

Az a fura benne, hogy letagadta. Segítsen ha tud, de az őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban. Szerintem inkább ezt beszéljétek át először.

2013. márc. 27. 23:51
 17/23 anonim ***** válasza:
13%

Ez az ember erzelmileg meg az exevel van sajnos.nem szeret igazan mert meg nem zarta le a valast es oriasi buntudatbol fizet.A penz nem jogos egy filler sem jar ha a gyerek el van osztva fele fele idoben.

Beszelj vele ne jatsza a martir angyal apat koltse a penzet a gyerekre vagy tegye neki takarekbetetbe ne az exet dugja penzzel

2013. márc. 28. 00:17
 18/23 anonim ***** válasza:
58%

Ez van ha az embernek gyereke van es összeall egy új társsal, akkor annak rögtön ezer véleménye lesz arról, hogy mennyit költsön ember a gyerekre, hogy nevelje stb olyan mintha az ember raszabaditana magara es a gyerekére egy veszélyes állatot.

Normalis szülö azt akarja, hogy a gyerekenek mindenböl sok jusson es minösegi ne kelljen szamolja a forintokat az anya, ha a gyereknek kell valami. Én páros lábbal rúgnám ki az ilyen kis új menyecskét, aki mindenbe bele akar szólni hirtelen!

Amihez zéró köze van.

Nem minden ferfit vezet a farka, van, akibe szorult felelössegtudat, es annak ellenére, hogy mar nem szexel a gyereke anyjaval, attól még tamogatná , mert általa a gyerekét támogatja.

Szóval nem minden ferfi bunkó. 98 % nem érti, hogyha nincs mar közösüles az exszel, akkor miert van még benne kötelességtudat, miert nem lép túl rajta , mint a

2013. márc. 28. 01:11
 19/23 anonim ***** válasza:
70%
mint az állat a használt almon, és azzal foglalkozzon, kizarólag akivel most közösül, az ilyen meg is kapja a nekivaló társat csak aztan ö is azt kapja egy idö utan, amit az ex, igy törtenik igazsagtétel
2013. márc. 28. 01:14
 20/23 anonim ***** válasza:
75%
vicces, hogy félig téged is eltart (rezsi, meg lakhatási költség) és közben azt mondod mindenki tartsa el magát :)
2013. márc. 28. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!