Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem fura ha valaki eltartja a volt feleségét
még mindig? A féltékenység mondatja velem?
Figyelt kérdés
Nem akarom beosztani a párom pénzét, de van pár dolog ami zavar. Eddig azt hittem, hogy nem fizet gyerektartást mivel a gyerek hol nála van, hol az anyjánál (kb. fele-fele arányban) és mindent ő veszi meg neki. Most hogy összeköltöztünk derült ki, hogy utal a volt feleségének 100ezret havonta. Szerintem ez rengeteg arra, hogy ott van kb. két hetet a gyerek nála. Azt állítja, hogy ennek a fedezésére megy, de ez irreálisan magas. Tudom hogy a nő nem keres túl sokat, de azért 100-130 körül kikap szerintem. Szóval ebből már etethetné a gyereket...
Én vagyok a h.lye, hogy így gondolom? Csak szerintem "asszonytartás" ez? De miért takarózik előttem a gyerekkel?
Remélem nem tűntem őrült p.csának :) Csak úgy gondolom mindenki tartsa el magát!
2013. márc. 27. 22:00
2/23 anonim válasza:
Jól gondolod!
De tudod, hogy sok ocsmány nő van, aki csak kihasználja a pasikat!!
2013. márc. 27. 22:05
3/23 anonim válasza:
Azért 2 gyerekre 100 ezer nem sok. Ha megnézed, hogy egy személy kajája 30 ezer durván.
2013. márc. 27. 22:08
4/23 A kérdező kommentje:
Nem akarok mindenáron rosszat mondani az exfeleségéről. Lehet kihasználja, de a párom hagyja. Ez zavar igazán. Mert hiába kérné a nő, ha nem adná. Megtehetné, hogy kevesebbet ad, vagy ennyit, de ez tényleg a gyerekre megy, ezen felül nem tenne hozzá annyit mint most. A gyerektől nem sajnálom, mert miért élne rossz anyagi körülmények között. Az a része teljesen normális számomra is, hogy megvesz neki mindent, de a nőnek nem tudom miért kell még pluszba ennyit adni, ennyi időért.
2013. márc. 27. 22:10
5/23 anonim válasza:
Nem az idő számít, ha egyáltalán nem látogatja a gyereket, akkor is jár a gyerektartás.
2013. márc. 27. 22:10
6/23 A kérdező kommentje:
1 gyerek van! Még rá sem sokallnám alap esetben. De csak két hetet van az anyjánál összesen egy hónapban, és tényleg majdnem mindent a párom fizet neki (suliba, ruha, zsebpénz) persze az anyja is ad/vesz dolgokat, de a párom nagyobb részben.
2013. márc. 27. 22:12
7/23 A kérdező kommentje:
De mondom, hogy minden második hetet itt tölt. Van ismerősöm akiknél szintén így működik, de ott senki nem fizet senkinek semmit.
2013. márc. 27. 22:14
8/23 anonim válasza:
De igen, ez irreálisan sok pénz, viszont azt javaslom, amíg a ti megélhetéseteket nem veszélyezteti, addig ne szólj, felesleges vita lenne csak belőle.
2013. márc. 27. 22:22
9/23 anonim válasza:
jó most lehet itt mondani hogy a gyerekre meg mit tudom én nem sok havi 100 ezer.
hát de bizony sok!mármint abból a szempontból hogy van olyan család ahol 2 gyerekre fizet az apuka 25 ezer forint gyerektartást úgy hogy két hetente 2 napot vannak nála a gyerekek.itt pedig beszélünk 1 gyerekről,havi 2 hét eltartásról és havi 100 ezer "gyerektartásról"+zsebpénz+ruha+suli meg egy kis ez meg az!
én bizony egyet értek a kérdezővel
2013. márc. 27. 22:25
10/23 A kérdező kommentje:
Nem veszélyezteti a megélhetésünket. (főleg úgy hogy félig-meddig külön kasszán vagyunk) Tudom, hogy van egy gyereke, nincs vele bajom hogy költ rá (sőt akkor lenne, ha nem tenné) de én abból a sorból amit költ rá ezt a 100ast kihúznám. Vagy adjon akkor 20-30at, amit mondjuk tényleg megeszik a gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!