Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi férfiak rontottuk el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi férfiak rontottuk el a nőket a túlzott udvarlással?

Figyelt kérdés
Azt hallom minden női ismerősömtől, hogy ahová lépnek pl: buli, internet, közösségi helyek stb stb mindenhol szingli pasikba botlanak és rámennek, felakarják szedni őket, udvarolnak stb stb. Tényleg a mai férfiakba egy udvarlási, vadászási kényszer van. Ez a dolog csak közrejátszik abba, hogy egy nő ma nem veszi fel a pasi udvarlását, teljesen közömbösek átlagban, sokszor vissza se írnak egy kedves levélre stb. Talán mi kényeztettük el a női társadalmat.....
2013. márc. 26. 22:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

kedves 4-es

Illeszkedjen a rendszerbe aki akar és váljon a rendszer zombijává. Én úgy is boldog voltam és szép barátnőim voltak, hogy mindig elkerültem a rendszer hatalmát

2013. márc. 26. 22:27
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát én már nem tudlak követni....
2013. márc. 26. 22:32
 13/19 anonim ***** válasza:

Az nem lehet, hisz azt írtad "egy nő ma nem veszi fel a pasi udvarlását, teljesen közömbösek átlagban, sokszor vissza se írnak egy kedves levélre stb."

Szóval ez nem jön be. Most gyors ellentmondasz magadnak és a másik érvoldalról furulyálsz?

2013. márc. 26. 22:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Hanyadikán van elseje?
2013. márc. 26. 22:34
 15/19 anonim ***** válasza:

Pont az a probléma, hogy a pasik ma már udavarolni sem tudnak. Sokan kezdeményezni is félnek. És nekünk nőknek kell lépnünk. Ma már nincs olyan, hogy igazi férfi. A pasik is egyre inkább elnőiesednek és ülnek a babérjaikon és azt várják, hogy majd ha egy lány akar valamit, akkor ő lépjen, mert ők ugyan nem égetik be magukat......

Ha nekem bejön a pasi, aki udvarol, akkor reagálok erre, veszem a lapot, visszaválaszolok neki. Ha nem, én akkor is kedvesen vissza szoktam utasítani és nem bunkóskodom. Szóval amiről te írsz az csak arról szól, hogy vannak egyes emberek, akik azzal sem tisztelik meg a másikat, hogy megmondják nekik az igazat, inkább nem válaszolnak, terelnek, nem reagálnak, mellébeszélnek. De ez személyiség kérdése, és egyeltalán nem arról van szó, hogy a nők el lennének kényeztetve a nagy udvarlásokkal a férfiak részéről. Sőt véleményem szerint a férfiak vannak elkényeztetve, többen vannak, mint a nők,így eleve több nőből válogathatnak. Ma már a férfiak nem udvarolnak...Tisztelet a kivételnek. Sajnos már én is ott tartok, hogy ha kedves egy pasi, vagy nagyon udvarias, el kedzek gyanakodni, hogy biztos csak a bugyimat akarja lebeszélni rólam és sajnos sok esetben igazam is van....

Ez a szomorú valóság.

2013. márc. 26. 22:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, mennyire hízelgő vagy elkényeztető az a szintű udvarlás, ami ma lezajlik, hogy "dugnálak" "jó a segged" "dögös vagy". tényleg, gyerekkori vágyam, hogy univerzálisan dugható legyek.

tisztelet a kivételnek. A lényeg, én azért nem veszem fel az udvarlást, mert rohadtul elegem lett a fenti megjegyzésekből, és most már a kevesebbek se érdekelnek. Nem érdekelnek a külsőmre tett megjegyzések, mert nem érdekel, ki mit gondol a külsőmről. Ha beszélget velem, és szimpatikus, akkor oké. Ha mond bókot, ha nem.

2013. márc. 26. 22:37
 17/19 anonim ***** válasza:

A másik dolog meg, ami felháborít, hogy sok pasinak nem kell a normális kapcsolat, csak ingyen k....

Nem akarnak elköteleződni, csak élvezni a szabadságukat, csak a szex kéne.....

2013. márc. 26. 22:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Jaj utolsó, meg a többi lány, mikor tanuljátok már meg? JELEK (és akkor fordul is a kocka hogy ki vesztett tehetségéből)
2013. márc. 26. 22:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Pontosan. egyesek nem tudják hogy hol a határ, és akár a földön csúszás se gond nekik, csak azért hogy szóba álljon velük a csaj. Ezek után mégis mit várunk?
2013. márc. 27. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!