Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz, hogy a barátságból nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a barátságból nem lesz szerelem? Igaz, hogy egy fiúnak rögtön udvarlással kell kezdeni és nem barátkozással?

Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
ez nem igaz, a barátság nem mindig, de sokszor átforulhat szerelemmé
2012. márc. 9. 15:24
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem badarság, mert ugyan úgy meg kell ismerni a másikat, nem mindegy, hogy később mi lesz belőle? Nálam nem számít az biztos.
2012. márc. 9. 15:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igaz.
2012. márc. 9. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem is meg kell ismerni előtte a másikat, és ha belegondolsz, ha valakit emberileg szeretsz, bízol benne és egy hullámhosszon vagytok, az tulajdonképpen barátságnak nevezhető. Az, hogy ez a kapcsolat vonzalommal is társul és továbbalakul egyáltalán nincs kizárva.

Ugyanakkor ez a gondolkodásmód, ami a kérdés címében szerepel elég sok embernek van a fejébe rögzülve, így alakult ki a "barátzóna" meg a többi marhaság. Ezek csupán az emberi elme által felállított akadályok, szóval sajnos gond lehet azzal, ha először "barát" leszel, de csupán azért mert sokan hülyén gondolkodnak.

2012. márc. 9. 15:29
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
A végeredmény a fontos. Pl ha szakítok valakivel és csak úgy elkezdek beszélgetni mással, majd később egymásba szeretünk, akkor a barátság majd közénk áll? Nem jó gondolkodás ez.
2012. márc. 9. 15:33
 6/9 anonim ***** válasza:
4-ik igazad van.
2012. márc. 9. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Na várjunk, nem úgy van az, hogy nincs is barátság, mert az egyik mindig (nyilván a többszázmilliárd férfi-nő kapcsolatra csak így kijelenthetően) többet akar? Akkor már lehet mindkettő többet akar, és akkor szerelem lesz. A barátságból. De most meg barátságból nem lesz szerelem, tehát marad a barátság, tehát mégiscsak van férfi-nő barátság, sőt, olyan szinten, hogy mindig, amikor nem lesz belőle szerelem, hiszen nem lehet.

Hogy is van ez most? Csak nem úgy, hogy mindkét alapfeltevés alapvetően téves, és a világ ennél bonyolultabb? Naháát...

És Marinátornak igaza van.

2012. márc. 9. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:
96%

Most leírom Neked azt, amit egyszer már leírtam máshová, egy másik hasonló kérdésre válaszolva.

Amikor én megismertem a páromat, egyáltalán nem érdekelt, mint férfi... sőt, továbbmegyek: még csak nem is tudtam rá úgy nézni, mint férfira. Ő lett a legjobb barátom, bármit megbeszélhettem vele, mert mindig meghallgatta a gondjaimat, és ő is elmesélte nekem az ő problémáit. Megvolt közöttünk a kölcsönös bizalom. Egy hullámhosszon voltunk, azonosan láttunk dolgokat, mindig hasonlított a véleményünk, ugyanúgy gondolkodtunk a világról, egyszóval remekül megértettük egymást, de soha, soha az életben nem láttam benne a férfit... egészen addig, amíg egy közös beszélgetésünk során hirtelen meg nem csókolt. És akkor valahogy rádöbbentem, hogy "Jéé! Nézzenek oda, basszus, tulajdonképpen ő is pasiból van." Olyan volt, mintha akkor láttam volna őt először, pedig ismertem már évek óta. Valahogy akkor tudatosult bennem, hogy a legjobb barátom igazából ugyanolyan férfiből van, csak én nem vettem ezt észre eddig... De ő is ugyanúgy pasi, méghozzá nem is akármilyen, hiszen évek óta ő a legfőbb támaszom, a bizalmasom, a lelki társam, a legjobb barátom, minden!! Pedig mondom, azelőtt sose úgy néztem rá, mint egy férfira, csakis mint a legjobb haveromra.

Na, mindegy. A történt ott végződik, hogy igazából még most sincs vége: a csók után összejöttünk és azóta is együtt vagyunk, most már lassan 4 éve. :)

Ja, és a legfontosabbat még nem mondtam: 2 hónapja megkérte a kezemet is, azóta menyasszony vagyok. :D

Szóval szerintem igenis, létezik barátságból szerelem, mert ezt a saját személyes példám is alátámasztja. Lehet, hogy először a lány csak egy jóbarátot lát majd a srácban, de később kiderülhet, hogy Ő lehet neki az Igazi. :) Nem szabad elsőre leírni senkit, mert még okozhat meglepetéseket. :)

Sok sikert! :)

24/L

2012. márc. 9. 15:45
 9/9 anonim ***** válasza:
12%
barátságból kb alig van esélye a dolognak, előbb kell a vonzalomkeltés...
2012. márc. 9. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!