Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam neki?
Figyelt kérdés
Van egy kollégám, akibe úgy érzem lassan beleszeretek és ez ellen nem tudok semmit sem tenni. Viszont én így nem szeretnék és nem is tudok továbbra is közös munkahelyen dolgozni vele. Kérdezgeti folyton, hogy mért megyek el és érzem valamilyen szinten fontos vagyok neki. Elmondjam neki, hogy azért szeretnék elmenni, mert úgy érzem lassan bele fogok teljesen szeretni? Vagy ciki? Le fog nézni? Túl gyerekes dolog? Megbolondulok! Gyomorgörccsel jövők minden nap dolgozni :((((2012. márc. 9. 11:15
1/13 anonim válasza:
ha nincs párkapcsolatban a kollégád, akkor miért ne próbálkozz be nála, ma már 2 férfi is élhet együtt.
2/13 anonim válasza:
Valld be neki! Miért szégyenled az igazságot?
3/13 anonim válasza:
Ne menj el a munkahelyedről! Miért baj ha szerelmes vagy belé? Hívd randira és kész.!
4/13 Dávidmester13 válasza:
valld be neki :D jobb lesz mind2 embernek :D csak bátorság !
5/13 anonim válasza:
egyedülállóak vagytok?
akkor hajrá,ne félj.
Mi is kollégák vagyunk párommal,eleinte furcsa volt,hohy itt nem csókolhatom meg meg semmi,de megszoktuk,ahogy a többiek is.
N
6/13 anonim válasza:
Valld be, aztán úgyis lapátra tesz Téged...szóval kezdheted írni a felmondásodat.
8/13 anonim válasza:
Te nem vagy normális!
KOLLÉGÁVAL NEM SZEXELÜNK!
Mi lesz később? Kerülgetitek egymást miután összevesztetek?
9/13 anonim válasza:
Te keresel másik állást vagy ő?
10/13 anonim válasza:
Én csak annyit mondanék neki, hogy azért megyek el, mert van itt valaki, aki közel került hozzám és nem bírok úgy itt lenni, hogy nem ölelhetem át.
Ez kedves utalás, de le fog neki esni!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!