Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevalljam neki?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, akibe úgy érzem lassan beleszeretek és ez ellen nem tudok semmit sem tenni. Viszont én így nem szeretnék és nem is tudok továbbra is közös munkahelyen dolgozni vele. Kérdezgeti folyton, hogy mért megyek el és érzem valamilyen szinten fontos vagyok neki. Elmondjam neki, hogy azért szeretnék elmenni, mert úgy érzem lassan bele fogok teljesen szeretni? Vagy ciki? Le fog nézni? Túl gyerekes dolog? Megbolondulok! Gyomorgörccsel jövők minden nap dolgozni :((((
2012. márc. 9. 11:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10-es:

És ha több kolléga van körülötte és félreérti :D

2012. márc. 9. 12:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Milyen ismerős a történeted!!! Nemrég kezdtem el én is új munkahelyen dolgozni ott megismerkedtem egy kollégával-mikor bemutattak neki elsőre nem fogott meg, nem is beszélgettünk. Később ő kezdeményezte a beszélgetéseket és én örültem, hogy barátra leltem benne. Az első perctől kezdve olyan bizalmas dolgokról beszéltünk mintha 1000 éve ismertük volna egymást. Ha találkoztunk mosolyogtunk egymásra, beszélgetésnél mélyen egymás szemébe néztünk, ment oda-vissza a flörtölgetés és a kétértelmű beszólások. Majd ő is mondogatta hogy munkahelyet szeretne váltani, elkezdett kerülni-nem tudtam mire vélni a dolgot azt gondoltam haragszik. Egyedül éreztem magam hogy elveszítettem az ottani egyedüli barátomat. Mostanság újból beszélgetünk, de most én kerülöm, mert az hiszem már többet érzek a barátságnál-lehet nekem kell munkahelyet váltanom. Gyerekes dolognak tartom én is, de ha fáj rossz lesz így együtt melózni és mindig látni.

Végül is te hogy döntöttél??? Váltottál munkahelyet vagy megbeszéltétek a dolgot és barátok maradtatok?

2012. jún. 23. 16:20
 13/13 anonim ***** válasza:
én nem vallottam be, bevallotta a rokonság-én se bírok így ott dolgozni tovább...
2012. aug. 28. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!