Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 3 hónapja szakított velem az exem. (Többi lent)?
Attól is függ, mennyi ideig voltatok együtt?
Évekig, hónapokig...? No, meg is sem utolsó szempont, hogy miért szakítottatok?
Könnyen lehet, hogy ha már hosszú ideje jártatok, esetleg ellaposodott a kapcsolat, nem volt meg benne az, ami az elején még igen...
Vagy közbejött egy harmadik fél...?
Vagy más oka volt. Nem tudom, mert ezt nem írtad.
Én 2 dolgot mondanék neked így látatlanban.
Először is, ha valami elsőre nem működik, kicsi rá az esély, hogy másodjára menni fog (nem lehetetlen, természetesen van rá példa, de nem túl sok). Szóval jól gondold meg, valóban megéri-e egy ilyen kapcsolatot újrakezdeni. Talán okkal lett vége, talán tovább kell lépned, hogy megismerd azt, aki mellett valóban boldog lehetsz majd
A másik dolog, ha esetleg mégis megpróbálod, akkor az mindkettőtök részéről kompromisszumokat, változtatásokat igényel majd. Nem lesz minden ugyanolyan, amilyen volt, meg kell majd próbálnod átformálni magadon ezt-azt, hogy ne lyukadjatok ki megint ugyanitt. A kérdés megint csak az, hogy megéri-e neked? Képes lennél-e változtatni magadon, bizonyos szinten feladni magad ennek a srácnak a kedvéért? Nem kellene-e mégis továbblépni, és találni egy olyan párt, aki elfogad téged ÚGY, AHOGY VAGY? Érted, mit mondok, ugye? Egy dolog egymáshoz csiszolódni, kölcsönösen idomulni a másikhoz, de megint egy másik dolog, ha valami nem működik, és erőnek erejével rá akarom venni magam, hogy mégis olyan ideállá változzak, amilyet az a fiú képzel maga mellé.
Én azt mondom, próbáld meg. Hívd fel vagy írj neki és beszélj vele. Üljetek le, és gondoljátok át a dolgot, mert ha nem, már most látom rajtad, hogy ezen fogsz örlődni, és addig úgysem nyugszol meg, amíg nem tisztázzátok a kapcsolatotokat. DE! Készülj fel arra is, hogy talán ez a szakítás nem ok nélkül történt, és talán el kellene engedned a múltat, hogy továbbléphess a jövő felé.
hát szerintem , ha ő szakított veled , akkor ő jöjjön rá h hiányzol e neki vagy nem...
midnenesetre.. hát ha szereted őt akkor probálkoz meg nála.. de először csak tedd probára.. és ha megbukik akk hagyd a fenébe
Én teljesen átérzem a helyzeted , 3 hónaplya dobott ki a pasim és amikor megláttam , hogy valentin napkor virágot
hoz a suli kur-vájának szinte összetörtem .
Annyira kétségbe estem , hogy énis kérdeztem azzal a címmel , hogy : Nagyon szeretem !!!!!!!!! Mit tegyek ????
( bővebben lent ). Nem sok esély van ár de :
SOHA DE SOHA DE SOHA DE SOHA SOHA SOHA DE SOHA NE ADD FEL
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!