4 hónapos fiam eddig viszonylag elvolt egyedül, pár napja meg ordít ha le van rakva. Mitől lehet, mi rontottuk el?
Nem hiszem, hogy bármit is elrontottatok volna. A babák ilyenek, állandóan változnak a szokásaik.
Különben én arra tippelnék, hogy egész egyszerűen elkezdett hiányolni Téged, félni nélküled. A 3-4 hónapos kor nagy ugrás a babáknál, hirtelen elkezdenek sokkal többet felfogni a világból. Talán épp most kezdett nyugtalankodni egy csomó dolog miatt. Persze ezt így látatlanban nehéz megmondani.
Én mindkét gyerekemmel hordozókendőztem ilyen idősen, jól elvoltak rajtam, közben a kezem szabad volt, tudtam főzni, takarítani.
Szerintem az első év erről szól, hogy ahogy okosodik, rájön, hogy hogyan lehet szólni anyának, hogy vele akarok lenni. Sír most, aztán rájön, hogy el tud lenni egyedül is, aztán megint feleszmél, és kikéri magának, hogy nem dajkálod.
Okosak nagyon. :)
Szerintem nem rontottatok el semmit, csak úgy fejlődik mint egy normális gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!