Anyukák, akiknek viszonylag későn kezdett el egyedül járni a babája, mikor indul el? Kisfiú vagy kislány?
lány, 13 hó
Most 3 éves, kimondottan mozgékony, jó mozgású, állandóan szökdécsel, ugrál, fél lábbal is, pocsolyákat nem kikerüli, hanem átugorja, és úgy fut, mint a nyúl.
Köszi a választ!
Az én fiam 1 éves, ha a fél kezét fogom gyönyörűen megy, csak a kisujjamat fogja, de egyedül esze ágában sincs egy lépést sem tenni....
remélem nemsokára Ő is elindul.
14 hónaposan,lány
Most 2,5 éves és nagyon eleven :)
Barátnőm kislánya 16 hónaposan indult el egyedül.
Szerintem ti nem vagytok elkésve!
már bocsánat hogy beleszólok de 13-14 hónaposan miért is késői az elindulás????
szerintem a legjobb idő.
csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert tegnap vendégségbe voltunk a dédinél, lementünk sétálni és 3 különböző rég nem látott ismerős is kérdezte, hogy mennyi idős? Mondom 1 éves, jaj akkor már fut mi???
Na persze mint a nyúl!!!!!:)
Kiborítanak!!!!:)
15 hónaposan indult el, kisfiú. Most 16 hónapos, a lakásban már nagyon jól megy és sokat, az utcán még fogja a kisujjunkat.
Egyetértek az egyik előttem szólóval, 12-14 hónaposan miért lenne késői az elindulás. Én a mi 15 hónapunkat sem tartom annak, bár sajnos emiatt nekünk is át kell élni pár 'álcsodálkozó: Jéééééé, és még nem megy?' kérdést. Tudod, az egész anyaságban én ezt a dolgot nem szeretem egyedül, hogy a kedves anyukatársak (tisztelet a kivételnek) folyton összehasonlítgatnak. Persze szigorúan csak abban, amiben az ő gyerekük előbbre jár... Ne foglalkozz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!