Anyukák, akiknek viszonylag későn kezdett el egyedül járni a babája, mikor indul el? Kisfiú vagy kislány?
Szerintem teljesen más az ha hagyjuk a saját tempójában fejlődni, kísérletezni a gyereket és ÚGY indul el, mintha az ujjunkon vezetgetjük meg állitgatjuk már 8 hósan!!!
Elnézést ha valakit ezzel megbántok, de a környezetemben is ezt látom, hogy 8-9 hós babákat már állitgatnak és anyuka kezén lógva lépeget.
Jóhogy tetszeni fog neki, hiszen egy más , függőleges helyzetből láthatja a világot és ez érdekes, de attól még nem biztos hogy érett rá.
Én direkt nem vezetgettem sehova a fiam, és igaz hogy 15 hónapos volt mire elindult, de addig hosszú hetekig csak bútorok mentén kapaszkodva oldalazott, felállt, leült stb. és mikor valóban megérett rá, és kitapasztalta a határait addigra nagyon szépen elindult, és nem kellett folyton ott állnom mögötte, mellette hogy mikor dől el mint egy zsák.
Sokkal biztosabban ment, mint a többi gyerkőc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!