Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira rosszul érzem magam egy ilyen kis semmiségen!?
A helyzet az,hogy én az utóbbi időben nagyon beteg voltam.A párom munka után az első dolga m indig az volt,hogy kiszolgáljon ha kellett akkor a fejemet tartotta a lavór felett.Orvoshoz vitt ha kellett.Szóval,ő volt a támaszom aki felett kisírhattam magam.(együtt élünk)
Tegnap este már úgy éreztem,hogy kész vagyok ,meggyógyultam,a közérzetem is jobb volt..Így hát bele kezdtünk a szexbe ami úgy is rég volt..Én meg gondoltam,hogy orálisan is kielégítem (amit csak csak ritkán csinálok)..
Valahogy olyan inger alakult ki bennem,mit mikor magamat hánytatnám meg...Szóval,behánytam ott előtte.....A pofámról leég a bőr de komolyan...A párom csak röhögött én nem bírom így felfogni...Annyira rossz érzés,pedig ő is mondja,hogy felejtsem el de valahogy az egész napomat végig kíséri...
Lehet bűntudatom ezek után?
21/N és ő 22/F
Persze az is lett volna.
Csak ha ő csinálja akkor én is viszonoznám.
Meg most kedvem is lett volna hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!